Realitysoap Jaimie Vaes krijgt tweede deel

Koen K. helpt Jaimie V. tegen Kinderbescherming Verontrustend filmpje Jaimie Vaes Lil' Kleine en Jamie Vaes doen weer net of ze een relatie hebben

Als ik een televisiebaas was had ik dat wicht aangeboden om 24/7 er een camera achteraan te laten hobbelen. Want dat leven van dit grietje is toch wel een grote achtbaan. Als ze niet in elkander wordt gebeukt door de rapkabouter, een belachelijk slecht niks-aan-de-hand filmpje maakt, doorgesnoven op het strand ligt, gaat ze wel lekker liggen k*tje bonken met Koen Kardashian. Dit is gewoon goud.

Maar goed, er komt dus een deel twee van haar realityserie Jaimie: In the Vaes Lane. Even leek het erop dat het niet meer door zou gaan wegens wat huis, tuin en keuken probleempjes met haar eigenaar Lil’ Kleine. “Ze zijn weer druk bezig met de voorbereidingen van de show”, laat de manager van het gebroken Vaesje weten. Misschien wel leuk om haar te volgen als ze in haar bijstandsflatje op Ibiza rond moet komen van wat alimentatie. Want uit eerste hand weten we dat ze daar iets heeft gehuurd. Of ze naast haar kind ook haar andere kleintje binnenlaat is nog maar de vraag.