Reactie Roddelpraat op sommatie John de Mol

Rapper wil zwarte piet zijn

We buigen inderdaad. Want we weten tegen wie we het opnemen en verliezen is niet leuk. Vandaar dat we zullen voldoen aan de meeste eisen van de baas van de media in Nederland. Hieronder is onze reactie te zien met uitleg.

https://www.instagram.com/p/Ccam7ocMCMx/?utm_source=ig_web_copy_link

42 reacties op “Reactie Roddelpraat op sommatie John de Mol

 1. John zegt:

  Jammer, maar begrijp het wel. Helaas is met geld bijna alles te koop, met name macht en misschien ook wel rechters. Dit was waarschijnlijk kansloos geweest.

  71
  5
  • Raymond Reddington zegt:

   Maakt niet uit, zijn imperium is stervende. Iedereen weet ondertussen wat voor mensen de familie De Mol zijn. Zum! Kot! Sen!!!

   20
   0
   • Don de Jeng zegt:

    Gelukkig is Tv passe en kijkt er haast geen hond meer naar.
    Sjon heeft diepe zakken maar een keer is het oud geld op.

    Dan kun je nog zoveel gierige gasten kanaaltjes opkopen van YouTube.
    Op een 400 ste clone van het inclusieve NOS Stories zit immers niemand te wachten.

    Het gaat het erg snel op het internet. De ene dag ben je hot. De andere dag not.
    Kijk naar een Enzo Knol of Don de Jong. Waar beide een tijd terug makkelijk 1M views per YouTube filmpje pakte. Mogen ze nu blij zijn met 200 a 300k. Zo zie je. Het kan snel gaan. Over een tijdje praat niemand meer over je.

    13
    0
 2. dontworry zegt:

  Je hebt twee werelden. In de ene wereld geldt alleen de juridische werkelijkheid. In de andere wereld draait het om de echte werkelijkheid. Zolang iedereen maar gelooft dat je in die laatste wereld gelijk hebt, is het doel toch bereikt.

  21
  2
 3. Beckham van Glanerbrug zegt:

  Ik begrijp het wel. Het is wel duidelijk waarom dictators de macht over de media willen hebben. Deze familie heeft decennia lang perfectie uitgestraald. Door de komst van internet – waar De Mol geen macht over heeft – komen er ineens scheuren in het chroomlaagje. In de tijd van de media almacht was deze familie het toonbeeld van klimaat, perfecte relaties, baas-in-eigen-broekje, en zinloos geweld. De youtube kanalen hebben dit beeld wel flink omgedraaid. Daarom ben ik donateur.

  15
  2
 4. Timmy zegt:

  Al ik zie is een dieper graf. Geen vrees dan voor God. Kennelijk vrezen zij de waarheid alswel de publieke perceptie. Owned! Niet alles is te koop. Op zeker ik niet. Wel zag ik die aan hun onverdiend verworven kapitaal en reputatie hechten tot aan het punt van moord aan toe. Maar hun ziel was niet de hunne. Grappig genoeg hun reputatie en kapitaal evenmin na hun foute beslissing. De “baas” die zich satans poppetje maakte om zijn ijdele ambities. Bye Molletjes. Goed luisteren wat te zeggen en te investeren. Heb je geen centje inspraak meer in. En voor wat? Valse les aan je zoon! Foute inzet van kapitaal en rechtssysteem. Owned! Enjoy. 😘 John the muppet. Lmao idiot. Wanneer je koos wel en niet te luisteren zo jij je liet wegen. Und Tschüss.

  3
  10
 5. Osamab zegt:

  Persoonlijk denk ik dat Johnny er niet helemaal ongeschonden vanaf gaat komen ondanks dat roddelpraat de mond wordt gesnoerd.

  11
  3
 6. Piet zegt:

  Nou proberen de heren van RP het zó te gaan brengen, dat je het qua rechtszaak niet kan gaan opnemen tegen mensen met hele diepe zakken in Nederland.

  Dat is niet alleen een hele zielige, sneue reactie van Geneetje 2.0 en de alcoholist. Maar hiermee zet je Nederland ook weg als bananenrepubliek.

  5
  31
   • oldskool bloed zegt:

    Nederland is in alle lagen corrupt. Als je dat niet kunt zien geeft niet, het zijn al die programmeringen in je brain die voor mist zorgen. vrijmetselaars beschermen elkaar altijd en ze zitten overal op de belangrijkste posities Johan Derksen zal zijn loge matties De Mol, de Jonge, Rutte ed nooit afvallen. In de rechtbank is het niet anders. Daar worden zaken gewonnen wat gewoon niet mogelijk is in een ”democratie”

    11
    2
   • Piet zegt:

    Je kan echt zien, dat je een achterlijk dom wezen ben Steven, met het verstand van een kanariepietje.

    Wat iemand als MENING in een talkshow verkondigd, heeft NIETS maar dan ook NIETS met de rechtspraak te maken.

    1
    6
 7. Mitch zegt:

  Maar jullie hebben toch getuigen? Waarom zou je dan verliezen? Ik vind dit tekort door de bocht Je hebt bewijs. Je brengt het en toch trek je de keutel in. Begrijp het niet.

  11
  2
  • Flappie zegt:

   Je ziet het verkeerd. De “getuigen” moeten dan ook getuigen in de rechtzaal. Hoogstwaarschijnlijk willen zij dit niet uit angst voor represailles. Daarnaast, ook al zouden zij wel getuigen, dan moeten ook zij met onomstotelijk bewijs komen om aan te tonen dat het klopt wat zij zeggen. Ik denk niet dat John de Mol zo dom is geweest om een bankoverschrijving te doen met als onderwerp “zwijggeld”. Dan blijft het een woord tegen woord situatie en dus hadden Jan en Dennis een rechtzaak dik verloren. Hoe zuur en oneerlijk het ook is allemaal, ze hebben wel de juiste keuze gemaakt.

   17
   2
 8. Steef zegt:

  pfffff
  wat een kansloze slappe hap, Jan & Dennis!
  of je staat ergens voor of je houdt je kop. dit is echt een gênante vertoning. bah

  13
  16
  • Peet zweetspleet zegt:

   Een paar stappen vooruit denken zit er bij jou ook niet in,wat een wonder kind👶🏻👏🏻 en het dan over een gênante vertoning hebben 😆

   5
   0
 9. DeEchteMol zegt:

  Chapeau heren,
  De rechters in NL praten recht wat krom is en kwaad is al geschied voor de ondergrondse ratten.

  7
  2
 10. Rijdende Rechter zegt:

  Volkomen logisch en begrijpelijk, met MC Radboudje pak je de grootste mediabaas in Nederland, die bij BOOS beweerd niets af te weten van seksueel wangedrag van zijn werknemers en zijn zoon gewoon een vrouw in elkaar laat slaan, natuurlijk niet aan. Ik snap best dat hij dit zo snel mogelijk de doofpot in wilt stoppen.

  Lekker deugen met elkaar, maar jezelf niet in de spiegel aan durven kijken. Het zou je leven als “BN-er” maar zijn. Ik ben blij dat ik er niet bij hoor.

  5
  1
 11. Overal mislukt Janus Rozet zegt:

  Zo kennen we het bolle volgevroten schreeuwende varken weer, een laffe big met zijn dronkenschap elke uitzending.
  Wees een vent sneren ze naar Roy Donders
  Nou Rooss je grote bek en je zwarte t shirts zijn 4 maten te groot.

  5
  7
 12. Min Kortspringen zegt:

  John de Mol mag dus gewoon getuigen omkopen, vrouwen het ziekenhuis in slaan, zijn medewerkers vrouwen laten verkrachten, en komt er mee weg! Jammer dat jullie buigen voor deze criminele familie.

  7
  1
 13. Mietjes Roddelpraat zegt:

  De laffe achterbakse kastheumoo Schoutens en het ontplofte hatende alcoholvarken Roos.
  Sneuer krijg je het niet

  2
  7
 14. Gooordonn zegt:

  Pff, slap zeg. Jan had het bewijs dus NIET rond. En hij had het nog wel over ‘honderdduizend procent waar’. Dat geeft meteen aan hoe serieus we die scoops moeten nemen. ( Die 10.000 euro: verkoop je auto joh, die de fanschare voor je bekostigd heeft…)

  5
  4
 15. Zanger zonder Naam zegt:

  Misschien is het handig jullie mediabedrijf juridisch op te splitsen, voorbeelden genoeg 😉 , waardoor je niet gelijk met de grond gelijk wordt gemaakt bij een misplaatste veroordeling, met financiële gevolgen…..
  RoddelPraat is onmisbaar in huidige samenleving , prijzenswaardig!

  2
  0
 16. Hans zegt:

  Alleen al die reactie bewijst dat ze zo schuldig zijn als wat.en besmeurd zijn ze toch al.

  3
  0
 17. Ridder Radboudt zegt:

  Slimme actie boys. Iedereen weet nu dat Sjon inderdaad getuigen heeft betaald om te zwijgen maar jullie ontspringen de juridische dans. Het is nu zaak dat Justitie die meeneemt in het onderzoek naar de mishandelingen van zijn ex door Sjonnie.

  2
  0
 18. Ali C zegt:

  Ik begrijp het wel. Al dat geld die zij door donaties verdienen willen zij dure auto’s kunnen rijden en meerdere keren per jaar op vakantie. Liever roepen de mannen nu niet zomaar dingen in de wilde weg maar bewijs overleggen als je denkt te hebben. Want, dan win je ook van die machtige John de Mol. Die John is ook lekker aan het trollen. Dennis en Jan geldt laten doneren naar Het vergeten Kind. Dat zijn deze beide heren toch wel een beetje.

  1
  0
 19. Peet zegt:

  Door het monddood maken van de media en/of het dood procederen ervan, probeert De Mol de aandacht te verleggen. De problemen zijn nl.: de verrotte organisatiecultuur, het gedrag van zijn “sterren” en met name het gedrag van De Mol Jr. RP heeft statement gemaakt en dat heeft media gehaald. Daar kan geen enkel proces tegenop.

  0
  0

Reacties zijn gesloten.