Rara, wie is dit?

Soms moet je ook even de lezers uitdagen tot wat overpeinswerk. Even die blubberige massa onder het schedeldakje aanzetten. De vraag van deze week is: Wie is dit meisje?

A. Daniëlle Groen, kassière bij de Vomar in Langedijk.

B. Anita van Wateringen, medewerker zorgboerderij Zonnevliet op Terschelling.

C. Nadja Klitski, studente geschiedenis.

D. Anders, namelijk…

Antwoord:

53 reacties op “Rara, wie is dit?

 1. De omhooggewerkte schoolmeester zegt:

  Dit is die omgebouwde trien van die gierige kleine rapper met losse handjes. Tevens de madame die opzoek ging naar het witte goud op Ibiza. Wel jaloers hoor, ik snuif mezelf helemaal kapot tijdens de ministerraden. Gr Hugo (minister van Volksgezondheid, Welzijn en Coke).

  0
  0
 2. Robbie zegt:

  Mijn hersenen zijn net een gepofte hamster, dus heb werkelijk geen idee wie zij is. Maar lelijk vind ik haar niet, vind haar juist op die toneelspeelster die toen een bijrolletje had bij ‘in de vlaamsche pot’ toen had Frits (personage) date met haar. Maar verder dan dat kom ik echt niet……..

  0
  0
 3. Arno Poorthuis zegt:

  Jaimy Vaes. Verschrikkelijk hoe ze er nu uitziet, in dit filmpje vind ik haar nog een lekker ding. Nu ziet ze er uit als een 13 in een dozijn bimbo

  0
  0
 4. Trillanomik zegt:

  D. Jaimie V, een deelneemster aan de hitshow Oh Oh Cherso welke de uiteindelijke talentvolle selectie net niet heeft gehaald!

  Wat heb ik gewonnen Jan?

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.