Rapper Sjors zoekt een partner

Ben jij een vrouw tussen de 20 en 69 jaar, mis je nogal wat hersencellen en vind je het leuk om te daten met iemand die psychische problemen heeft en worstelt met zijn/haar/hen/het gender, dan opgelet! Rapper Sjors zoekt een partner.

In zijn/haar/hen/het story op Instagram deelt Sjors een post waar op te lezen is dat hij iemand zoekt om mee te daten. De tekst luidt als volgt: “Transgender zoekt leuke dame voor date 20 jaar of ouder max 69 Dan meld je Via dm berichtje”.

De interpunctie ontbreekt inderdaad, maar je begrijpt dat dat niet vanuit ons komt. Die fantastische rapper heeft er nog nooit van gehoord, maar z’n boodschap is duidelijk en daar gaat het om.

Slide in die dm en bezorg Sjors een passende partner!

14 reacties op “Rapper Sjors zoekt een partner

 1. Gerard van der laan zegt:

  Als deze idiote kosten ons zoveel belasting geld, ik vind dat bepaalde gevallen, abortus met terugwerkende kracht mag worden uitgevoerd doormiddel van een nekschot.

  21
  2
 2. Beffer Jan zegt:

  Ik denk dat ik vrij snel ook weer single ben. Joyce heeft ontdekt dat ik nog elke dag dus ook vandaag dickpics heb verzonden. Meiden van 20 tot en met 26 kunnen een dm sturen naar @papageilebefbigbergen

  3
  9

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.