Rapper K.A.F.K.A. tweet wederom gekke dingen

Rapper KAFKA

De eerder veroordeelde rapper heeft het weer voor elkaar. Rapper K.A.F.K.A. tweet wederom gekke dingen. Dit keer over de president van Oekraïne.

Aanzet tot geweld

Voor degene die niet weet wie rapper K.A.F.K.A. is: in januari werd hij al eens veroordeeld tot zes weken cel voor het aanzetten tot geweld richting Hugo de Jonge en Mark Rutte. Vlak nadat Peter R. de Vries werd neergeschoten, plaatste hij een dreigtweet.

De 29-jarige Bouke van de V., aka Convex K.A.F.K.A., plaatste de volgende Tweet: “Kunnen Taghi & Co niet achter Hugo of Mark aangaan in plaats van Peter R. de Vries?” De politierechter oordeelde hierover dat het opruiing was tot het plegen van gewend tegen gezag.

Een misplaatste grap

De rapper volgde de zaak via een videoverbinding, omdat hij naar Spanje was verhuisd. Hier zei hij: “Het was nooit mijn bedoeling op te ruien. Het was een domme tweet en daar moet ik dan de consequenties maar van inzien.” Hij noemde het een misplaatste grap, maar toch kreeg hij celstraf. De rechter sprak van polarisatie en vond dat de celstraf op z’n plaats was om anderen te weerhouden hetzelfde te doen.

Daar blijf het niet bij, want rapper K.A.F.K.A. is eerder al veroordeeld wegens smaad. In 2018 werd hij namelijk nog veroordeeld voor een dreigtweet richting Thierry Baudet.

‘Zelensky sleurt ons mee in WOIII’

Goed, nu we weten wie deze rapper is en wat hij al op z’n naam heeft staan, kunnen we doorgaan met volgende: Rapper K.A.F.K.A. tweet wederom gekke dingen. Dit keer over de president van Oekraïne. En wel dat die president de derde wereldoorlog gaat veroorzaken.

Zijn Tweet luidt dan ook als volgt: “Valt het jullie ook op dat Zelensky altijd vraagt om WAPENS, geld & sancties tegen Rusland & NOOIT om voedsel, schoon drinkwater & kleding voor de bevolking daar?” God, DAAR ZEG JE WEL IETS SLIMS HOOR, BOUKE! Hij vervolgt: “Hij is GEEN man van het volk maar een marionet van de elite die ons meesleurt in WOIII.”

Zucht… zucht… zucht…

Rapper K.A.F.K.A.

KLIK HIER OM RODDELPRAAT TE STEUNEN

49 reacties op “Rapper K.A.F.K.A. tweet wederom gekke dingen

 1. Pieter Pietersma Pieteren zegt:

  Kaftka is nog een grotere wappie dan Jan roos.. beide schreeuwlelijk.. Fijne avond.

  12
  40
 2. Appeltaart zegt:

  Hij heeft gewoon gelijk hoor. Maar sinds die D66-deuger-topicschrijver krijg je constant van die links ingestoken politieke topics.

  72
  6
  • Hansie zegt:

   ye good ol’ VOC mentaliteit is een menselijk ding van alle tijden en bepaald soort mensen. “Zonder oorlog geen handel. Zonder handel geen oorlog.” Zoals Jan Pieterszoon Coen schreef aan de heeren zeventien.

   1
   0
 3. dompteur zegt:

  Meneertje Kafka is wel een lekker ding, maar hij kan beter zwijgen, want wat er uit die mond komt, komt er bij normale mensen van achteren uit. Hij moet dus gewoon zijn reet aanbieden aan mij, zodat ik hem kan temmen. Dat zal hem leren.

  7
  34
  • Karel Anker zegt:

   Derksen corrigeerde zich gelijk😉 Dat die kafka een straf kreeg is ook gewoon belachelijk. Waarom dan afvragen of Derksen ook een straf krijgt. Dat zou net zo belachelijk zijn!

   4
   2
   • GrammarNazi zegt:

    Karel, bespaar je de moeite. Dit volk is ziende blind en horende doof. Geen land mee te bezeilen. Niet vatbaar voor argumenten, dus zeer ongeschikt om mee te discussiëren. Maar ik bewonder je optimisme door toch de strijd aan te gaan!

    1
    0
 4. Angelo zegt:

  Wat is dit voor een politiek correct kut artikel? Lijkt gvd wel of ik de Telegraaf zit te lezen 🤮

  Kafka staat aan de goede kant.

  65
  7
 5. GraViTy zegt:

  Geef die gast geen ongelijk, die acteur vraagstuk nooit om voedsel of hulp voor zijn volk, alleen wapens en geld… kan mij niet jeuken als Poetin de hele Oekraïne plat tieft.

  35
  5
 6. Enzo zegt:

  Er gaan financieel nog steeds mensen kapot door het achterlijke corona beleid…. Langzaam word alles kapot gemaakt,bbb. Was het toch. Build back beter👎🏼💩

  28
  1
 7. Putin zegt:

  Hij heeft gelijk. En het is wel duidelijk dat Jan dit niet heeft geschreven, want die weet wel beter.

  30
  2
  • Appeltaartt zegt:

   Hahaha zou je denken? Dan kijk jij vast een ander programma whaha! Jan is hartstikke pro-Oekraïne hoor, hij kraakt continue Poetin en Rusland af in de uitzending en ging hij ook niet als een van de eerste EHBO-koffers van de Action inzamelen?😂

   8
   0
 8. YWNBAW zegt:

  Is toch geen gekke Tweet of moet Jan het opnemen voor de hohol’s omdat Zelensky ook 1 van hunnie is.

  16
  1
 9. Jan Roos is Dik, Lui en Lelijk (en Alcoholist) zegt:

  Hahaha heerlijk hoe de RP commentsectie compleet bevolkt wordt door wappies van de echte soort. Hoe smaakt Baudet’s perineum boys?

  17
  31
 10. Forum Rotterdam zegt:

  Waar slaat dit op. Gaan jullie nu opeens het kartel verdedigen? Vooral zo doorgaan dan zeg ik gelijk op.

  38
  5
 11. De man die wel iets zegt:

  De nieuwste generatie rappers van de kop tussen de deur of met de kop door de muur weet niet ff meer hoe ut heurt.

  3
  0
 12. Mario zegt:

  Welke debiel heeft dit artikel geschreven? Jan en Dennis 100% niet.

  Propaganda moeten we hier niet.

  12
  2
 13. Marcelleke zegt:

  Wat een ongelofelijke wappie debielen hebben zich weer in de “commants” geworsteld zeg!! Is dit nou de Kevin-achterban van roddelpraat? Allemaal 13 jarige kader scholieren die zogenaamd “wakker” zijn.

  4
  16
 14. De Belastingdienst zegt:

  Afka spreekt de waarheid en snapt hoe het in elkaar steekt. Beetje jammer Jan. Dacht dat je wel iets slimmer was

  5
  0

Reacties zijn gesloten.