Rapper: ‘Dennis Schouten niet welkom op mijn begrafenis’

s10

We kennen haar totaal niet, maar ene rapper S10 (spreek uit: S10) is he-le-maal klaar met zowel Geert Wilders, Thierry Baudet, Mark Baanders als ons Dennis.

In een interview met het zieltogende VICE (waarom bestaan die lui nog?) mag de 20-jarige S10 – geboren in het ruige Abbekerk – leeglopen over wie absoluut niet op haar begrafenis mogen komen. Een heerlijk positieve kijk op het leven, zoals we gewend zijn van VICE, nu al nadenken over je begrafenisgasten.

Enfin, het meisje met het gruwelijke levensverhaal waar iedereen graag naar luistert vindt Dennis en Markie ‘hele nare mannen’ die misbruik maken van de zwakkeren in onze gezellige samenleving. Afgetopt met een vleugje racisme en seksisme.

Nou, bedank S10tje, we hopen dat je begrafenis voorlopig niet aan de orde is. We willen echter wel graag komen.

31 reacties op “Rapper: ‘Dennis Schouten niet welkom op mijn begrafenis’

 1. Martijn Garritsen zegt:

  Vice is altijd tegen het seksualiseren van vrouwen enzo maar toch hadden zij posts op hun website van de top 10 dickprints bij mannelijke atleten… hypocriete kkr bende daar

  0
  0
  • De Geert zegt:

   Ik kan me nog herinneren dat ze Venezuela en Maduro prezen, en de stukjes dat bepaalde festivals erg slecht met personeel omging…om vervolgens 2 maanden later te horen dat Vice exact het zelfde deed bij een festival waar zij bij aangesloten waren. Maar dat kon je natuurlijk niet lezen op vice zelf.

   0
   0
 2. Om te kotsen zegt:

  Het is weer wokie wokie time zo te zien. Godverdomme wat is dat volk toch om te kotsen allemaal! ughhhh uughhhhhhh. Ik hoef het filmpje niet eens te zien en k weet al waar het over gaat.
  Die smerige politiek correcte media voorop, die al deze woke mongooltjes een podium willen / moeten geven.
  Ondertussen denkt 9 van de 10 Nederlanders er anders over en heeft iedereen een schijt hekel aan deze deugnieten cultuur waarin we terecht zijn gekomen. Een hele kleine minderheid verpest het weer eens.

  0
  0
 3. Arno Poorthuis zegt:

  Weer iemand die hoopt door roddelpraat bekend te worden. Dennis afzeiken in de hoop besproken te worden. Who the fuck is dit?

  0
  0
 4. Matthijs zegt:

  Heb haar een keer live gezien in het voorprogramma van een rapper, het klonk echt nergens naar en de halve zaal had meteen zelfmoord neigingen. “Deprie ” k*t muziek.

  0
  0
 5. truck driving school zegt:

  759735 639881for but another great informative post, Im a loyal reader to this weblog and I cant stress enough how much valuable information Ive learned from reading your content. I truly appreciate all the hard work you put into this excellent weblog. 457754

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.