Rapper Boef blij met crimineel verleden

boef

Zelfreflectie, het ontbreekt toch een beetje bij de meeste rappers die het wetboek nooit helemaal serieus hebben genomen.

Rapper Boef, zoals Sofiane Boussaadia ook wel genoemd wordt, mag in een interview met LINDA (het blad, niet de quizmevrouw) leeglopen over zijn RoErIgE TiJd. De inmiddels 28-jarige muzikant werd natuurlijk bekend van intimiderende vlogs en het uitschelden van alles en iedereen. Voor een bloemlezing van zijn criminele activiteiten kunt bij die andere Jan terecht overigens.

De artiest heeft geen spijt als hij terugblikt op zijn rebelse tijd. “Het heeft me ook gebracht waar ik nu ben”, Al voelt hij wel schaamte als hij terugdenkt aan sommige momenten in zijn leven. “Als ik die beelden van mezelf terugzie, sla ik mijn handen voor mijn gezicht.” Hij was in die periode naar eigen zeggen heel boos op de wereld.

Zous zo noem je het dus als je een wietkwekerij runt en de eigenaresse van die woning bedreigt en haar kat (Gijs) uit een rijdende auto gooit. Volgens Boef gaat het nu wel echt veel beter. “Ik heb net op tijd mijn leven ten goede gekeerd”.

5 reacties op “Rapper Boef blij met crimineel verleden

 1. Robbie zegt:

  Rapper Lil Kleine, rapper Boef, rapper Famke Louise en zanger Gordon. Zolang je erbij moet blijven vermelden wat het is, kan het gewoonweg niets zijn….

  0
  0
 2. Henk K zegt:

  Lijkt me een mooi onderwerp voor vanavond! 21:00 op Clubhouse: Henk Late schijt. Onderwerp: Waar gaat de wereld heen (incl. mijn leven)

  0
  0
  • Henk Late Night fan zegt:

   Henkie, Ik zag dat het laatst volle bak was bij Henk late night, er waren wel 4 mensen. De chaos was enorm en ik vond het niet lekker luisteren. Al die mensen spraken door elkaar heen etc. Ik zou een limiet maken van maximaal 3 mensen in je room! Iets minder mensen in je room kan geen kwijt.

   0
   0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.