Rapper Appa heel erg boos op Mark Rutte

appa-rapper

Het is allemaal wat daar in de Gazastrook, om het maar voorzichtig uit te drukken.

Er is een ietwat explosieve situatie gaande op de sociaalmedia van de zogenaamde “strijders”. Want iedereen die het waagt om ook maar één positief ding over Israel te verkondigen krijgt de volle laag en wordt weggezet als een halve Hitler (en dat was ook geen lieverdje, red.) Hieronder het relaas van straatcolumnist Appa (rapper):

En ook de dominee des Vaderlands kreeg de volle laag:

106 reacties op “Rapper Appa heel erg boos op Mark Rutte

 1. Frits zegt:

  Ja de Joden zijn de anti semieten van de wereld (arabieren zijn semieten). Dus dat is een duidelijke zaak..Oh de joden zijn ook afgevend op het Goyim/Goyem (non Jews). Dusse Goyim is Cattle, Jew is not..oid. (afgaande op het oude testament dan).

  0
  0
 2. Ronald McUrus zegt:

  Er kunnen niet genoeg bommen en granaten vallen op Gaza. Terroristencluster met grond gelijk maken. Ze hebben zelf geen enkel respect voor de onschuldige burgers die er wonen.

  0
  0
 3. Kgch Kgch Kgch zegt:

  Keuze maken in dit conflict is voor mij hetzelfde als kiezen tussen ajax of feijenoord ik moet ze allebei niet. Van mij mag er een atoombom op

  0
  0
  • Joop zegt:

   Wat een treurig figuur, Appa. Als we naar de maatschappij kijken zien Nederland zo langzamerhand zelf in de Gaza strook is veranderd. Nederlanders die dwepen met het suikerfeest, moslims die op Instagram en Facebook openbare jodenhaat tonen. Hopeloos.

   0
   0
 4. Kkappa zegt:

  Wat gaat die buitenlandse flikker zijn mening geven in 1 niet eens zijn land en 2 Denken dat hij het beter weet als de regering. fuck die buitenlandse shit #teamisrael

  0
  0
  • Optimus Prime zegt:

   Ja als je jaren 5 gram per dag blowt dan lig je op een gegeven moment zo ver achter dat je denkt dat je vooroop loopt.

   Pseudo intellectueel die Appa hoort gewoon in een begeleid wonen groep een gevaar voor zichzelf en de maatschappij.

   0
   0
 5. Floris zegt:

  Hypothetisch:
  We maken een ruiltje, het westen stopt met steun aan Israël, moslims mogen land innemen / overnemen / er voor strijden. Dat gaat ze dan lukken, gaan dan alle moslims eindelijk weg hier uit het westen? Flikkeren ze dan eindelijk allemaal op met Appa voorop, naar het beloofde land? Het mooie is, een Nederlands paspoort mag je gewoon inleveren!
  En hoe gaat het dan verder met het nieuwe land Palestina, hoelang zal het duren voor de groepen onderling elkaar de hersens inslaan, en alles wat Israël aan infrastructuur heeft opgebouwd gesloopt is? Zimbabwe, Zuid-Afrika, enz.

  0
  0
 6. allochtoon zegt:

  Ik sie nu veel demonstraatjies in Amsterdam door moslims voor gaza. Freemd dat ik se niet sie als de Koerden in Turkije door de Turken worden gebombdeert. Of dat Jemen wort gebombadeert door Saudi Arabië. Ook de moslim Oeiguren worden onderdrukt door China. Weing demonstraatjies. Leikt mei gewoon Joden haat door moslims

  #TeamIsraël

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.