Rachel Hazes wast een ouwe poes

Ja mensen, we kunnen sluiten. Ik dacht dat ik werkelijk alles had gezien in mijn leven, maar het blijkt allemaal nog gekker te kunnen. Rachel Hazes die voor een teeveeprogramma de doos van een 100-jarige vrouw wast. Schiet mij maar lek.

In wat voor wereld zijn we beland?

22 reacties op “Rachel Hazes wast een ouwe poes

  • Rookwolk zegt:

   Even een ervaringsdeskundig vraagje voor een ieder die een kettingrokende vriendin heeft.
   Wanneer de vriend van Rachel Hazes haar poes wast en aanduwt.

   Komt er dan een mega rook wolk uit die muil wanneer ze klaar komt?
   Ik vraag dit vanzelfsprekend voor een vriend.

   9
   2
   • >>>B R E A K I N G N I E U W S zegt:

    >>>B R E A K I N G N I E U W S<<<

    Glenda en Trolli naar de rechtbank.

    Glenda Batta, de vrouw die niet doorbrak in de Verenigde Staten als de Whitney Houston imitator Glennis Grace in America's Got Talent staat op 26 oktober voor de rechtbank in Amsterdam.

    Wat er was gebeurt is dit.
    Glenda en haar zoontje Trolli die vandaag zijn 16e verjaardag viert en nog steeds niet mag roken voor de wet, vonden het een goed plan om na een lullig aanleidinkje met een 12 man sterke knokploeg een paar 16-jarige vakkenvullertjes van de Jumbo te bedreigen en te mishandelen.

    De politie kwam en pakte het hele zooitje ongeregeld op.
    Het OM dagvaardt de 43-jarige vechtersbaas nu op verdenking van openlijke geweldpleging en mishandeling met voorbedachten rade in een supermarkt in Amsterdam.

    Glenda staat niet alleen.
    De officier van justitie heeft besloten in totaal zeven personen te dagvaarden vanwege het geweld in het Jumbo-filiaal aan de Westerstraat op 12 februari. De andere vijf zitten al vast voor andere geweldsmisdrijven, afpersing, drugssmokkel en vrouwenhandel. Ook is er een in 1950 gestolen Mercedes Benz teruggevonden met 240.000 euro contant geld dat zat verstopt in verborgen compartimenten. De eigenaar beweerde niet op de hoogte te zijn van de verstopte pakketten geld en inmiddels zijn deze in beslag genomen. Het OM is nog bezig verbanden te leggen tussen deze zaak en de criminelen waarmee Glenda Batta omgang heeft.

    Glenda Batta staat met vier andere meerderjarige verdachten terecht.
    Ondertussen lacht ze iedereen uit en probeert weer optredens te regelen waarbij ze het publiek wijsmaakt dat ze onschuldig is. Een grotere klap in het gezicht van de mishandelde kinderen in de supermarkt bestaat haast niet. Hoe doortrapt kun je zijn als mens en als moeder?

    Twee minderjarige agressieve kutpubers moeten nog eventjes hun beurt afwachten voordat ze horen wat voor taakstraf ze krijgen, op 27 oktober 2022 heeft de rechtbank pas tijd voor ze.
    De kinderrechter kan ze behalve een taakstraf ook naar een heropvoedingskamp sturen om ze wat omgangsvormen en fatsoen bij te brengen.

    Alle verdachten zijn woonachtig in de regio Amsterdam. Het is niet bekend of deze groep mensen té asociaal is om in een aso-containerwoning te mogen wonen.

    Glrnda Batta zat eind februari vast nadat zij samen met haar vijftienjarige zoon Trolli en een derde persoon was gearresteerd na een belachelijke matpartij in de Jumbo.

    Toen Glenda Batta werd aangehouden slaakte haar woonbuurt een zucht van verlichting. Groot was de teleurstelling dan ook toen ze na drie dagen weer op vrije voeten werd gesteld. Hopelijk ziet de rechter kans om dit asociale rotmens een degelijke celstraf te geven.
    En hopelijk hoort Trolli dat hij zich mag melden in Nieuwersluis.

    12
    2
  • Scoop zegt:

   Openbaar Ministerie sleept Glennis Grace voor de rechter vanwege supermarktincident
   19 mei 2022, 10.11 uur · Aangepast 11.02 uur · Door AT5/NH Amsterdam
   Zeven mensen die verdacht worden van openlijke geweldpleging en mishandeling met voorbedachten rade in een supermarkt in de Westerstraat, moeten voor de rechter verschijnen. Dat maakt het OM bekend. Het gaat onder meer om de 43-jarige zangeres Glennis Grace.

   Naast Grace moeten ook twee mannen van 20 jaar en twee jongens van 15 jaar uit Amsterdam voor de rechter verschijnen. Dat geldt ook voor een man van 27 uit Purmerend en een man van 40 jaar uit Loenen aan de Vecht.

   Vechtpartij
   Het incident vond plaats op 12 februari. De zoon van Grace zou eerder die dag een e-sigaret hebben opgestoken in een supermarkt aan de Westerstraat. De jongen werd hierop aangesproken door het personeel van de supermarkt en zou hardhandig de winkel zijn uitgezet.

   Later die avond zou Glennis Grace zijn teruggekeerd naar de supermarkt met een groep bekenden en verhaal hebben gehaald. Daarbij ontstond een vechtpartij waarbij meerdere medewerkers van de supermarkt werden geschopt en geslagen.

   Rechtszaak
   Grace werd kort na het incident samen met twee andere personen aangehouden. Ze zou drie dagen vastzitten en uiteindelijk, net als de andere verdachten een gebiedsverbod opgelegd krijgen. De rechtszaak is op 26 oktober, een dag later verschijnen de minderjarige verdachten voor de kinderrechter.

   3
   5
 1. Reporter zegt:

  De tijd dat je uiteindelijk een keer met je haatmodel tegen de verkeerde op botst komt uiteraard.
  Dat ze het haatvarken Roos in zijn vette pens steken of de kastheumoo Denise de gracht in flikkeren met nieuwe betonnen schoenen
  Vieze haatzaaiers
  Zal er geen traan om laten
  Tokkie Roos en minkukel Schouten

  2
  23
 2. Tinus plotseling zegt:

  Ze zal al het geld van wijlen Hazes in haar neus gedouwd. Zelfs alle grenzen over geweest .Hazesdraait zich om in ze graag vies vuil takkewijf

  3
  1
  • Adolf zegt:

   Klopt, maar alleen voor het feit dat Jan steeds oud duitsland en de nazi’s als vijand ziet in plaats dat het onze redders waren.

   1
   1
   • Reactionair zegt:

    @Adolf

    Die vuile snor was anti-christendom.
    We zullen de moord op Engelbert Dolfuss nooit vergeten!

    Fascisten zijn domme modernisten, net zo degeneraat als liberalen en communisten.

    0
    0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.