Instagram

Rachel Hazes trakteer crew Holland Zingt Hazes op kroketten

Rachel Hazes trakteer crew Holland Zingt Hazes op kroketten

Rachel Hazes trakteer crew Holland Zingt Hazes op kroketten. Op het Instagram-account van het evenement is te zien hoe cynisch ze dat doet. De aandacht was alweer van de ‘gecremeerde kroket’-kwestie af, maar het bevalt Roggel niet dat ze nu geen aandacht meer krijgt. Daarom leek dit haar wel een leuke actie.

‘Comeback’ André Hazes

Morgen is de eerste dag dat Holland Zingt Hazes weer uitgevoerd gaat worden. Er is een hoop gedoe geweest rondom de familie Hazes en eigenlijk denk ik dat daar ook nooit een einde aan gaat komen. André Hazes junior zou bij dit evenement zijn ‘comeback’ gaan maken, maar hij gaat maar drie liedjes zingen.

Slechte kaartverkoop

De kaartverkoop liep ook erg slecht, maar nu net wordt op het Instagram-account van het evenement vermeldt dat de tickets voor morgen dan eindelijk uitverkocht zijn. Dat heeft even mogen duren. Vanaf 32 euro staan ze al te koop op Ticketswap, maar ik kan me niet voorstellen dat hier nog mensen naartoe zouden willen.

Rachel Hazes trakteer crew Holland Zingt Hazes op kroketten

Dat gezegd hebbende… Rachel Hazes trakteer crew Holland Zingt Hazes op kroketten. Uhm, wat? Had deze vrouw niet een rechtszaak aangespannen tegen Yvonne Coldeweijer, omdat ze niet meer met deze snack vergeleken wilde worden? We weten dat Yv Cold haar inmiddels wel weer zo mag noemen, maar in eerste instantie vond Roggel het wel héél erg dat ze zo genoemd werd en nu deelt ze de snack trots uit.

Cynische snacks

Het zal natuurlijk juist cynisch bedoeld zijn, maar die houding staat haar niet. Onze grote vriendin Yv zal het zelf nog niet gezien hebben, want ze heeft er nog niets op gereageerd. Weet je… Wat maakt het eigenlijk ook uit? Laten we die bipolaire kroket maar lekker stikken in haar cynische snacks. Normaalgesproken zou ik zeggen: ‘beter laat dan nooit’, maar in dit geval: ‘beter goed gejat dan slecht bedacht’. Yv deed het namelijk veel eerder al. Je bent te laat, Roggel.

Nog geen reacties