Uit eerste hand

Rachel Hazes reageert op de uitspraak: ‘geen twijfel over de liefde tussen mij en André’

Rachel Hazes reageert op de uitspraak: 'geen twijfel over de liefde tussen mij en André'

Rachel Hazes reageert op de uitspraak. Het zou haar niet om de erfenis gaan, maar ze wil niet dat men twijfelt over ‘de liefde tussen haar en André’. Al zegt de uitspraak hier niets over. Sterker nog: de twee lagen alsnog gewoon in scheiding.

Rachel Hazes reageert op de uitspraak

De advocaten van Rachel Hazes, Royce de Vries en Annemiek van Spanje, hebben middels een persverklaring laten weten hoe hun cliënte Rachel over de uitspraak van de rechter denkt. Meteen wordt duidelijk dat Rachel (natuurlijk) tevreden is over het feit dat de vorderingen zijn afgewezen.

‘Geen twijfel over de liefde tussen mij en André’

In de persverklaring die de advocaten van Rachel Hazes naar buiten hebben verspreid, staat geschreven: “Voor mevrouw Hazes is van ondergeschikt belang of zij zich erfgenaam mag noemen, zolang men maar niet twijfelt aan de liefde die er tussen haar en haar overleden man bestond ten tijde van zijn overlijden. Feit is immers dat beide echtscheidingsadvocaten ruim voo het overlijden van André Hazes sr. hun dossiers al hadden gesloten vanwege een verzoening, zoals blijkt uit hun schriftelijke verklaringen en de nog aanwezige correspondentie. Dat de rechtbank de echtscheidingsprocedure administratief pas na zijn overlijden heeft gesloten, maakt dat voor haar niet anders.”

‘Nooit iets te verbergen gehad voor haar kinderen’

Je zou kunnen zeggen dat Rachel de zaak hiermee heeft ‘gewonnen’, maar Roxeanne Hazes is niet ontevreden en gaat hoogstwaarschijnlijk nog een vervolgstap ondergaan. Althans… Als Rachel niet de juiste documenten kan overhandigen, maar daar zeggen haar advocaten over: “Mevrouw Hazes blijft herhalen dat zij nooit iets te verbergen heeft gehad richting haar kinderen. Zij zal daarom deze stukken zo spoedig mogeljik verstrekken en spreekt de hoop uit dat hier discreet mee wordt omgegaan.”

Nog geen reacties