Rachel Hazes geeft ex-schoondochter Monique een sneer deel352

Het verhaal van Andre Hazes in een notendop

“Ga werken voor je geld!”, zegt Rachel in de Story over Monique Westenberg. De moeder van haar kleinzoon krijgt het stevig voor de kiezen. “André krijgt de hele dag tikkies gestuurd, voor alles wat hij dan weer moet betalen.” Rachel is waarschijnlijk vergeten dat ze al haar hele leven op de zak van wijlen André Hazes teert.

Want laten we wel wezen, tot de laatste druppel is de grootste volkszanger van het land door haar uitgemolken. En nog, met die belachelijke lijn bij het Lidl. Maar goed, iets met een splinter en een balk. “Ik kan slecht aanzien hoe er met André wordt omgegaan. Wat ik vervelend vind, is dat sommige mensen denken dat Monique zielig is, dat ze slachtoffer is. Ze doorzien niet hoe ze werkelijk is!”

“En weet je, ik denk dat het voor de eigenwaarde van Monique óók goed zou zijn. De handen uit de mouwen steken, is toch veel beter voor je dan hele dagen populariteit proberen te vergaren met Instagramposts, ook van kleine Dré, waar een kind zelf niet om vraagt.” Ze doet haar bijnaam als schoonmoeder van de hel weer eer aan. Manmanman