Rachel: André was ongelukkig met Monique

Nou, daar hebben we al lang niks meer van gehoord. De meest besproken familie was even een paar weken wat minder in het nieuws, maar dan heb je altijd Rachel nog. Naast het uitventen van haar overleden man met allerlei meuk bij de Lidl is de vrouw met de huid van hondenleer altijd wel goed voor een paar sneren naar de ex van haar zoontje Dré.

Met Monique zou hij namelijk nooit gelukkig worden, aldus de schoenmoeder from hell. Over Sarah van Soelen is ze wel te spreken. “Ze voelt nu al heel vertrouwd, alsof ze al tien jaar in de familie is. Ik ben er heel dankbaar voor dat zij in André’s leven is gekomen. Hoewel Sarah nog jong is, heb je als je met haar staat te praten het idee dat je met iemand van veertig praat. Zij heeft een dosis levenswijsheid, dat is niet normaal.” En dat heeft Monique dus allemaal niet is de boodschap.

Dreetje straalt weer, zegt zijn moeder in De Story. “Zo heb ik André, om nu niet negatief te doen over Monique, niet gezien toen zij samen waren.” PATS!

40 reacties op “Rachel: André was ongelukkig met Monique

 1. Mo, Rox en Erik zegt:

  Dat sneue moederskindje heeft niet eens door dat zijn eigen moeder zijn eigen ondergang betekent.
  Gelukkig heeft zijn zus wel een paar werkende hersencellen en heeft zich nog net op tijd losgeweekt van deze destructieve geestezieken. Chapeau!!
  Verder zijn het een stel verslaafde zuiplappen bij elkaar. En iedereen weet dat alcohol het slechtste in een mens naarboven haalt. Zie, Rachel en haar zoon zijn daar het lnog] levende bewijs van.
  Je zal maar zo’n vertiefd karakter hebben dat het je levenswerk wordt om publiekelijk de moeder van je [klein]kind te blijven vernederen met behulp van de kontenlikkers van Story.
  Gatverdamme zeg!!!

  14
  0
 2. Betuwe zegt:

  Zonde dat het niet andersom was, Rachel onder de zoden en André nu nog gewoon springlevend. Hadden we nog kunnen genieten van zijn geweldige zangtalent en waren we verlost van dat wandelende veenlijk (zij lijkt meer op een veenlijk dan Patty Patty Patty). Wat een vreselijk wijf zeg bah bah

  6
  0
 3. Willeke zegt:

  Niet zo leuk voor haar kleinkind Dre om te horen hoe oma zijn moeder afkraakt. Met al deze opmerkingen van die chocolade kop zijn er alleen maar verliezers.

  3
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.