Quiz! Wat is er niet verbouwd aan Janice Blok?

Daar wij veel respect hebben voor het gemiddelde intellect van onze kijker willen we jullie af en toe op de proef stellen. Dus hier een hele moeilijke prijsvraag. Wat is er niet verbouw aan het hoofd van Janice Blok? De tweede vraag zou kunnen zijn ‘Wie is Janice Blok?’, maar die stellen we niet.

 1. Oorlel
 2. Pet
 3. Douchegordijn

15 reacties op “Quiz! Wat is er niet verbouwd aan Janice Blok?

 1. Simon T. zegt:

  Als ze nou lekker Happy Single is waarom staat zen hier op de foto met die tandeloze Donnie?

  Dat snap ik niet. Je hebt toch wel een andere iconische foto van deze bimbo?

  16
  0
 2. Ex TBS'er zegt:

  Een van die figuren, die na hun overlijden volledig in de plastic afvalbak kunnen. Dus om de vraag te beantwoorden, neen, ik weet echt niet wat er nog naturel aan deze bijzonder oninteressante persoon is.

  4
  9
 3. Denny zegt:

  Ik snap wel dat Donny Roelvink bij haar weg is.
  Uit respect zal hij na elke verbouwing vast gezegd hebben:’Mooi schat!’
  Maar na de zoveelste verbouwing dat mevrouw Janice als twee druppels bijna Jessie is zoals bij Maya. Zal Donnyboy ook wel gedacht hebben, dit is een stap te ver. Ik pas voor een transformer.

  6
  3
 4. Graag Hoi zegt:

  Dit soort wijven zijn bij aanvang van de eerste cosmetische ingreep gewoon aantrekkelijk maar zo onzeker als de pest. Zal me niets verbazen als deze Janice zelfs haar kut lelle heeft laten inbranden en verkleinen omdat ze kalkoenlelle had, na de zoveelste keer uitgewoond te zijn door Donny.

  1
  1
 5. Freakshow zegt:

  Het moment van niets meer aan doen is voor deze freak allang een gepasseerd station. Nog geen 30 en ziet er nu al uit als Marijke Helwegen. Je moet dan nog tientallen jaren door het leven.

  2
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.