Publiek onwel en ambulances bij optreden Waylon

Publiek onwel en ambulances bij optreden Waylon

Gisteravond ging er iets helemaal mis toen de slappe lul aan het zingen was. Publiek onwel en ambulances bij optreden Waylon. Maar: kleine hulde voor Waylon, want hij heeft wel goed en adequaat gehandeld.

Publiek onwel

In het verhaal van RealityFBI valt het verhaal te lezen. “Bij afterparty concert was hij een van zijn eigen nummers aan het zingen, werden er twee mensen onwel”, schrijft de bron naar onze mede-juicer. Maar Waylon pakte het wel goed aan: “Hij stopte meteen, begon te roepen om hulp en liep van het podium zodat EHBO die mensen kon helpen.”

Waylon schrok zich dood

Waylon zei dat hij dit nog nooit meegemaakt had en dat hij onwijs geschrokken was. Arme man. “Ondanks dat hij nu als lul in het nieuws komt, hij is ook menselijk met dit, want hij liet wel merken dat EHBO niet snel kwam”, aldus de bron. Duidelijk is dat de bron zelf wel al behoorlijk wat biertjes had gedronken, want het is niet echt een solide verhaal, maar dat ter zijde.

Slappe vloek

Niet alleen z’n vleesstaaf, maar ook zijn publiek krijgt het niet voor elkaar om overeind te blijven. Het lijkt op een slappe vloek die over Waylon heen hangt. Of zouden de demonen nu ook het publiek hebben besmet? Flauw. Alle gekheid op een stokje: hopelijk maken die twee mensen het goed.

Publiek onwel en ambulances bij optreden Waylon
Publiek onwel en ambulances bij optreden Waylon 3