PowNed-meisje noemt PowNed niet

powned-microfoon-plopkap

Wat valt op bij de aankondiging van dat enge PowNed-meisje en een ander non-binair gebeuren? Precies. Ze gaat een show maken voor 3FM en noemt haar omroep er niet bij. Ze is dus blijkbaar niet erg trots om voor Dominique Weesie (walgelijke man) te werken.

Dat deze armetierige zooi is voortgekomen uit het ooit zo interessante project is ongekend. Tijd voor een echte omroep. De Weesie is de grootste draaikont van het land. Het is maar goed dat het geen oorlog is met dat soort mensen.

5 reacties op “PowNed-meisje noemt PowNed niet

 1. vriendelijke RP (niet AP) vriend zegt:

  he, dat is lekker. een lege commentsectie. zonder spam. haatzaaierij. bedreigingen. bijbelverhalen. vertrek en aankomsttijden van vliegtuigen op schiphol. en zo kan ik nog wel ff doorgaan.

  mag van mij zo blijven Jan en Dennis!

  ben echt klaar met die kutcomments iedere keer…

  19
  0
 2. Josh zegt:

  Dat doet elke narcistische pseudo- journalist die makkelijk carrière wilt maken; eerst bij Powned werken want zogenaamd lekker brutaal en gek. En als ze eenmaal de schijnwerpers op zich hebben worden het opeens van die serieuze mediafiguren die met een ernstig en belezen gezicht mensen gaan interviewen over complexe maatschappelijke problemen. Zie Rutger, Danny en die kleine nicht die nu bij de Telegraaf rondloopt + tig vrouwelijke figuren.

  7
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.