PowNed-meisje: Laat je tepels zien

powned-microfoon-plopkap

Zo zo. Lekker pittig BNN-VARA statement hoor. “De zon schijnt, dus laat je tepels zien!!!” Je moet wel bij deze muts bijzonder goed kijken wil je überhaupt iets zien dat in de buurt komt van een tiet, maar goed. Het is natuurlijk een gil om aandacht. Dit grietje is helemaal wat PowNed tegenwoordig is, namelijk puberaal links.

Zij vecht bijvoorbeeld ook tegen het orgasmekloof. Dat is als demonstreren dat mannen beter staand kunnen pissen. Piet Bloem vindt dat zo’n doos gewoon lekker andijvie moet gaan wassen.

22 reacties op “PowNed-meisje: Laat je tepels zien

 1. Pascally 2.0. zegt:

  Waarschijnlijk heeft ze er nog flink over gewreven met een ijsklontje om überhaupt iets te kunnen laten zien. Ja sorry hoor. Als ik zulke erwtjes zou hebben, praat ik ook net zo makkelijk maar ik en Dennis hebben nu eenmaal veel grotere tieten en het is ook maar te hopen dat Charly niet weer die lelijke hangtieten van z’n wijf laat zien na het lezen van dat verontrustende bericht van deze ontspoorde feminist! Zij bakt binnenkort nog een kwarktaart van haar kutsap, mark my words. Sommige dingen moet je echter gewoon niet willen.

  37
  0
  • babba ganoush zegt:

   ppff sowieso heeft iedereen die en vind het nogal matig voor zo’n incapabele feminist.
   ik drink liever amandelolie uit de tepels van de amandelen (waar die zich dan ook bevinden aan de betreffende noot) dan om op haar borst te rusten na geheel clinisch en apathisch de seks te hebben bedreven met deze aandachtspruil!

   3
   0
 2. Narcisus zegt:

  Melk is voor babies. Een geestelijk gezonde man zonder jeugdtrauma’s wordt niet warm nog koud van een tepel of een tiet. Oh mocht je niet meer aan mamies tepeltje lurken. Nooit de afwijzing verwerkt. Boohoo. Lmao mannen met obsessie voor tepels.

  2
  3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.