Popke is niet meer, het is nu officieel Rosalie

Van harte gefeliciteerd, Rosalie. Je heet niet meer Popke, dus dan kan je dat ook gelijk bij de bank veranderen. Als je geen transformer was geweest had je je naam waarschijnlijk ook veranderd in Kees of zo. Want wie noemt zijn kind nou Popke? Dan vraag je gewoon om een probleemkind.

Hieperdepiep hoera!

24 reacties op “Popke is niet meer, het is nu officieel Rosalie

 1. Droeftoeter zegt:

  Boringggg!

  Echt nieuws:

  Jade Anna vertelt doodleuk op haar dubai vakantie hoe geweldig dubai is voor vrouwen. Dat het een van de meest vrouwvriendelijke landen is?
  Wat is dat achterbuurt-kind een hersenloze bevroren visstick zeg…??!!!

  30
  4
 2. Stefanus Blokanius zegt:

  Jan, alsnog gefeliciteerd met je 45e verjaardag! Misschien is het dan ook gelijk tijd om verhaaltjes over dit soort kut volk te typen?

  2
  0
 3. Mark en Hugo zegt:

  Echt waar! dit soort mensen moet je naar de Veluwen sturen als het jachtseizoen is begonnen je hebt er gewoon helemaal niks aan ze denken dat ze speciaal zijn maar zijn gewoon de nieuwe clowns van deze generatie

  5
  1
 4. Hans Worst zegt:

  door al incest in het oost gaat heel die regio naar de klote eerst die tukkertje lorenzo nu die popke en dan nog de familie kötter groot hek er om en heel die provincie terug geven aan duitsland

  4
  2
 5. Claude zegt:

  Ik vroeg me af wie degene zou zijn die het slachtoffer van de Voice nog meer hoofd heeft moeten geven. Na een poosje nadenken kwam ik erachter dat het best onze Popke zou kunnen zijn. Volgens haar schaamtelijke filmpje op tiktok is ze namelijk rapper en is ze wel van het hoofd krijgen/geven. Dus we kunnen concluderen dat ons Popke wel eens heel goed met “haar” Popke in het rond heeft liggen zwaaien, en zij dus ook een van die viespeuken is.

  2
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.