Podcastmaker Luuk Dresen (27) overleden

Nou ja zeg. Gisteren kwam de ‘Lekker Lullen’ podcast naar buiten waarin wij “slechte mensen” werden genoemd. En vandaag komt het nieuws dat de presentator is overleden. Luuk Dresen werd maar 27. Verschrikkelijk voor familie en nabestaanden.

Vanaf 25:45 gaat het over ons en dat we de aandacht niet waard zijn omdat we niets kunnen.

59 reacties op “Podcastmaker Luuk Dresen (27) overleden

 1. Ludo Sanders zegt:

  Het kanaal was al dood, nu helaas Luuk ook. Sterkte voor zijn familie en vrienden, 27 is veel te jong. Hopelijk heeft de druk van de slechte kijkcijfers niet gezorgd voor een negatieve spiraal voor Luuk. Maar dat is speculeren, sterkte aan alle betrokkene!

  75
  45
 2. Psycholoog zegt:

  In de zelfde podcast vertelde hij openlijk dat hij ziek was van een stuk gelopen relatie. Ook vertelde hij in de afgelopen podcast dat hij na 6 jaar eindelijk iemand had gevonden waar hij een goed gevoel bij had, juist die relatie is afgelopen week stuk gelopen en viel het kaartenhuis in elkaar. Iedereen die het verhaal van Luuk terug luistert kan je horen dat hij dit op emotionele toon verteld. Ik denk dat hij hierdoor psychische problemen had en uiteindelijk… rust zacht Luuk. En sterkte voor de ex! Want dit is zeker geen tot gevoel voor die ex!

  56
  13
  • Pascally. 2.0. zegt:

   Nee. Het is volgens de nabestaanden een noodlottig ongeval helaas geweest en dat is natuurlijk gewoon écht heel sneu op zo’n jonge leeftijd.

   13
   7
  • Min Kortspringen zegt:

   Die ex heeft dit ook niet kunnen voorzien, als man zo gefocused zijn op een relatie en knetterblij zijn met een vriendin is ook niet gezond. Komt erg needy over. De ex kan er ook helemaal buiten staan, best mogelijk dat die experimentele covid prikjes de oorzaak zijn. Sinds de overheid die vaccins geintroduceerd heeft is er opeens een enorme zogenaamd onverklaarbare oversterfte, ook en vooral van jonge mensen. Goeie kans dat de overheid dus de schuldige is.

   46
   177
   • Veenlijk zegt:

    Wat een mongool ben jij dan. Ja van de 10.000 mogelijke verklaringen gaan we de meest vergezochte van allemaal erbij halen en het dan nog een goeie kans noemen dat je juist zit ook, zonder enig daadwerkelijk bewijs te hebben, enkel gebaseerd op je laagbegaafde onderbuikgevoel.

    Het is maar goed dat mensen als jij het land niet runnen

    113
    32
    • Min Kortspringen zegt:

     https://www.nature.com/articles/s41467-022-31401-5 Lees maar even, is totaal niet vergezocht. Het is zeker dat die vaccins enorm schadelijk zijn, meer ziekte veroorzaken dan genezen. Kun je wel als een struisvogel reageren, maar feit is dat die vaccins onveilig zijn. Schoppen je hele immuunsysteem overhoop, rampzalig op de lange termijn. Iedereen die geinjecteerd is met die rommel krijgt daardoor gezondheidsklachten en komt mogelijk zwaar in de problemen.

     42
     93
     • Twistedinc zegt:

      Ik heb die walgelijke podcast even kort geluisterd mbt hun kritiek op Roddelpraat.

      Hun zijn de mening toegedaan dat verkrachters als Ali B en Marco B een privéleven hebben en dat juicechannels zich hier niet in mogen mengen.

      Ik hoop dat alle deugmensjes zijn voorbeeld volgen en massaal de hand aan zichzelf slaan, dan zijn wij van deze ruggegraatloze zwevertjes af.
      Van dit soort softe mensjes met een deugmening lopen er al veel te veel rond. Opgeruimd staat netjes. Er wordt niets aan gemist.

      En nu massaal de tissues pakken en janken maar!

      27
      49
     • Veenlijk zegt:

      Ja en van corona ging niemand dood zeker, toen was het heel toevallig allemaal alleen maar door onderliggend lijden. Maar nu is elke darmkramp ineens te wijten aan het vaccin of niet? Jullie zijn een stuk simpeler dan je denkt. Geen toeval dat alle struisvogelroepers ook degenen zijn die gebaseerd op het eerste beste artikeltje de meest waanzinnige theorieën voor waarheid kunnen aannemen. Maar props voor het feit dat deze in elk geval nog van nature komt en niet van de persoonlijke WordPress-blog van Hans Kaasman

      Vaccin is niet heel anders dan elk ander vaccin.

      23
      16
     • Geen goed plan met dit volk zegt:

      ‘T is alleen zo jammer dat je duidelijk niet begrijpt waarnaar je linkt. We hebben het hier, in het aller’ergste’ geval, over 4.5 … vooruit 5 gevallen pericarditis meer VOOR HEEL NEDERLAND. Dat ook nog geen erger beloop heeft dan de overige gevallen, en vooral geassocieerd is met mensen met een geschiedenis met pericarditis.
      Ter vergelijking: op 1 avond meer dan 7 units alcohol geeft al meer dan 50% kans op meetbare leverschade. Oftewel: op 1 zaterdag in Glanerburg in die Oostduitse feesttent gaan er 6x zoveel levers aan gort als dat er, voor de gehele vaccinatieperiode, mensen een kans hebben op pericarditis.
      Maar ik overschat waarschijnlijk de bezetting van die tent.

      TL;DR: evident dat je dom bent, jammer dat je wel weet hoe een toetsenbord werkt.

      17
      7
     • Barry Atsma zegt:

      Hedde da op feesboek gelezen.
      Ik zou ook een artikel op het internet als volledige waarheid beschouwen. Het is toch maar een griepje. Door het vaccin hebben ze mijn wietplantage gevonden en zit ik nu dus in de door jou omschreven zware problemen. Komt nu ook een naar hoestje opzetten😢

      0
      3
    • Twistedinc zegt:

     Hoezo ben ik een wappie?

     Zwakkelingen, waar er ook bijzonder veel van aan het witte marcheerpoeder zitten, nemen alleen maar ruimte in beslag.
     Ik kots op jullie politiekcorrecte meningkjes.

     10
     15
     • Donald Trump zegt:

      Ik ook. U heeft helemaal gelijk. Laat het deugvolk het heen-en-weer krijgen met hun zoetsappige meninkjes die slechts geuit worden om in het welgevallen te komen bij hun mededeugers.

      Meer RoddelPraat. Minder deugidioten.

      10
      6
 3. Donald Trump zegt:

  Dit is nou precies zo’n type waarvan ik zeg: ons land is beter af zonder.

  Dat zeg ik overigens zonder ooit naar die podcast van hem geluisterd te hebben.

  Ik zie het hipsterbaartje, ik luister naar de titel van die klote podcast. Ik zie het gekke truitje. Ik zie ‘master communicatiewetenschappen’.

  Ik weet genoeg.

  Moge vele van dit soort type idioten zijn voorbeeld volgen.

  13
  67
 4. Wim zegt:

  Roos
  Dat een kind van je maar uit het leven mag stappen
  Welk zich niet in de ziel liet kijken
  Maar veel leed
  Ook door jou
  Vokgevroten hatende big met je gemene lachjes
  Beter
  Sterphhhh jij maar snel smerige Jan Roosje

  2
  53
  • Werelds zegt:

   Wim of hoe je ook mag heten.
   Dat je een mislukt geval bent dat door je ouders op de wereld is gezet kan je helemaal niets aan doen , begrijpen wij hier allemaal.
   Maar dat je ouders je daarna niet gelijk 5 minuten onder water hebben gehouden begrijpt echt helemaal niemand en daarom is het maar te hopen dat die hele familie vandaag nog het loodje leg. Vies stuk nageboorte.

   26
   4
 5. Brikkiebrok zegt:

  Irrelevant artikel roddelpraat,
  Hoef niks van deze lamlul te weten en al helemaal niks van dat wijf in dat fragment, die praat over safe spaces

  Good riddance

  9
  18
 6. - zegt:

  Smakeloos en respectloos om zo te spreken over iemand die veel te jong om het leven is gekomen. Hij heeft ongekend veel dierbaren in diep verdriet achtergelaten, want Luuk was enorm geliefd bij iedereen die hem heeft mogen leren kennen. Ongeacht wat je van Luuk denkt te vinden, bedenk je wat dit soort berichten doen met alle nabestaanden.

  34
  8
 7. anna zegt:

  Wat is dit bericht respectloos zeg. Luuk is overleden en dan gaan jullie bij het bericht er een beetje een grapje overmaken met ”nouja zeg” en nog even commentaar leveren op zijn podcast. Hij is overleden door een ongeluk. Praat daar ook naar. Wat zijn jullie asociaal.

  35
  10
 8. anna zegt:

  Wat zijn de mensen die hier zulke gemene reacties hebben geplaatst gemeen, asociaal en kansloos. Wat een trieste mensen zijn jullie. Hopelijk leren jullie nog wat beschaving bij.

  27
  6
 9. Ado zegt:

  Neem nog een prikkie en doe lekker mee met het depopulatie project van die jood schwabb domme schapen. Media schildert het wel voor je af als een spontaan sterfte syndroom aangezien dat dezlfde mensen zijn die jullie gif bezitten , SUKKELS

  6
  9
 10. Volger zegt:

  Het is natuurlijk heel erg voor de nabestaanden dat hij overleden is, maar dit is toch gewoon instant karma?
  Hij noemt Jan en Dennis en ons(volgers) dom. Ik luisterde vroeger wel eens naar die podcast maar ik ben toen gestopt omdat ze een andere mening hadden over corona maar ik ging hun toch ook niet dom noemen. Respectloos… Instant karma

  1
  10
 11. Arthur zegt:

  De haat in sommige reacties is het sterkst onder hen die menen het moreel en wetenschappelijke gelijk te hebben. Ze kijken roddelpraat en lachen mee, maar hebben geen idee wat Roddelpraat ook inhoudt: onbegrensd vrije woord.
  Mensen dom, wappie en idioot noemen, geen probleem, maar meer dan een spiegel is het niet, deugmensen, zeker wanneer de feiten al meer dan 2 jaar lang zijn vertroebeld, mede door de kanalen die Roddelpraat aanvalt. Velen van hier hebben er geen drol van begrepen, en zijn aan Dennis gelijk (mits hij een een rol speelt, meesterlijk)

  1
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.