Entertainment

Peter Gillis krijgt een boete voor illegale prostitutie op vakantiepark Prinsenmeer: “Fikse dwangsom die dan oplopen tot 10.000 euro”

Peter Gillis krijgt een boete voor illegale prostitutie op vakantiepark Prinsenmeer

Peter Gillis krijgt een boete voor illegale prostitutie op vakantiepark Prinsenmeer. Zowat alle gemeentes waar Peter Gillis een vakantiepark heeft, zijn actie tegen de malafide vakantieparken magnaat aan het ondernemen. Ook de gemeente Asten is nu volop bezig om Petertje weg te jagen. Deze keer hebben ze weer een boete voor ogen voor illegale prostitutie.

Peter Gillis krijgt een boete

Peter Gillis krijgt een boete van de gemeente Asten voor illegale prostitutie. Dit betreft een situatie die twee jaar geleden afspeelde op vakantiepark Prinsenmeer. Twee jaar geleden is er een vrouw op de parkeerplaats van vakantiepark Prinsenmeer betrapt terwijl ze tegen betaling s*ksuele handelingen uit aan het voeren was. 

De gemeente Asten was hier absoluut niet blij mee, dus hebben ze Gillis eerst een waarschuwingsbrief gestuurd. In deze brief stond dat de gemeente ging handhaven na een volgende overtreding in of nabij het vakantiepark. Drie keer raden wat er nog geen jaar later gebeurde; nog een overtreding. 

De volgende overtreding

Nog geen jaar later wordt er door de politie een inval gedaan in één van de chalets van hetzelfde vakantiepark. Een nogal schaars geklede Braziliaanse dame doet de deur open en warempel; in de slaapkamer ligt een volledig ontklede man op bed. Kortom, het gaat hier weer om prostitutie. 

Aangezien de gemeente vindt dat Gillis niet genoeg heeft gedaan om prostitutie te handhaven op het vakantiepark, hebben ze besloten om hem een boete van 2.000 euro op te leggen die op kan lopen tot 10.000 euro. 

Bezwaar

Peter Gillis krijgt een boete en natuurlijk is Gillis het hier niet mee eens, dus heeft hij juridische stappen gezet om deze boete tegen te gaan. Oostappengroep heeft aangegeven alles gedaan te hebben om dit tegen te gaan. 

De woordvoerder van het vakantiepark heeft hier het volgende statement over naar buiten gebracht: “Wij doen er alles aan om onze gasten een optimaal verblijf te geven en willen dit soort zaken absoluut niet op onze parken hebben en controleren de gasten, maar heel soms glipt er eentje tussendoor.”

Vaste werkplek

Wat wel bijzonder is, is dat tijdens de inval een vaste werkplek is aangetroffen in het chalet. Er zijn verschillende s*ksspeeltjes aangetroffen, die maar op één ding kunnen duiden; prostitutie. 

Daarnaast is er ook nog de reden waarom de politie een inval hebben ingezet. Het schijnt dat de vrouw een advertentie online had staan waaruit bleek dat ze bij vakantiepark Prinsenmeer een vaste werkplek had. Het lijkt me onwaarschijnlijk dat Gillis zo’n zaak weet te winnen. Deze boete kan dus ook weer op de stapel. 

57 reacties

John

Optimaal verblijf zorgt Peter zo voor

Geter Pillis

Jij bent toch een temijer Geraldine?

Parel van het zuiden

Peter4President! Volksheld, legende..

DeBroerVanRoos

Wa kost da?

Bert

Wie Ken er jaarlijks duizenden mensen controleren op zo een park en wat zo een snol schrijft Ken peter niks aan doen,,en ja dat beetje geld mist die niet

Mark Gillis

Dat chalet was geen werkplek, ik heb namelijk nog nooit gewerkt. En waarom gooien jullie zomaar mijn privé online? Het is wel mijn huis, ik ga een rechtzaak aanspannen samen met mijn bolle vader tegen RP!

Mark van der Linden

Ik ontvang ook vaak mannen in een van de chalets op een niet nader te noemen park van dhr Gillis. Dit wordt gewoon getolereerd. Als ik maar geen amsterdammertjes voor het raam meer zet. Dat kan aanstootgevend werken

John

Tja. Als je wetende jouw deel incasseert van illegale praktijken, dan ben je onderdeel van de criminele organisatie. Zo heb ik een webhost en craigslist die onwillig waren iets te doen en zich financieel in eigen vier te schieten tot actie gekregen. Sure you do not want to take action? Now you know, RICO!

Floris Wyers

Zouden ze ook mannnelijke prostituees op dat park hebben? Ik vraag dit voor een goede vriend.

Floris Wyers

Bij deze meld ik mij daarvoor aan! Overigens is het sabreren en niet sambreren. Mijn vak dient wel gewoon serieus genomen te worden.

Huub

Bericht test

Heutemeute

Gaat de politie straks alle huizen af voor controle.
In 70% van de huizen liggen denk ik wel s*ks speeltjes worden doe allemaal betitelt als zijnde prostitutie huizen .
Tjongejonge wat krijgt de politie het druk

Olivier

Menear Roos is helemaal obsessed van Peter gills. Ga wat nuttigs doen met je leven Man

Maria

Alle s.xspeeltjes uit huis hier ook anders denken ze aan prostitutie wat een gekke als ze maar geld ruiken de wouten dan zijn ze er als de kippen bij. Ze deugen zelf niet die dikkoppen van het gerecht en de wouten .

Maria

Denk je dat je leuk bent Floris Wyers die laten geen randdebielen in hun kont boren gelijk jouw

Van der valk

Dan kan je elke grote hotelketen ook sluiten, daar vindt dagelijks prostitutie plaats.

Mark Gillis

Zullen we een keer afspreken in mijn chalet, geile flikker die je er bent!

Marco

Zo ook bij de diverse hotels van fletcher

wirdmervangils

Niet normaal hotels wordt het wel getolereerd maar op een camping krijgt de uitbater de boete waarom wordt altijd de ondernemer gepest door gemeentes

Pieter van Laar

Reageer eens als een vent gewoon onder je eigen naam.
Je spam begint een beetje sneu te worden

Beheerder Altwin

Tegenwoordig is ook alles prostitutie mensen moeten toch zelf weten wat ze op luxe resort vakantiepark prinsenmeer in hun luxe chalet

Floris Wyers

Ik reageer onder mijn eigen naam, wie ben jij dan schandknaap?

Gianni

Mark, welkom in Holland media land waar ze een maal een pijl op je richten, dit blijven doen tot je erbij neervalt. Het is mij al heel lang duidelijk wat er gaande is jegens die bolle pa van je. Sterker nog het was aardig te voorspellen dat het zou gebeuren. Kapot maken is wat ze willen. Waarom ? Ook rijke mensen kijken mee naar het programma en die zijn niet in staat om een ander het licht te gunnen.

Hans

Begint erop te lijken dat de staat zijn land ook wil ??? Wat een onzin allml.

Hans

Bedoelen ze Nicolleke????

Sabine

Inderdaad, laat die man met rust… Wat hij fout/illegaal doet, is niet aan vreemden (lees RODDELPRAAT) om te oordelen, aangezien zij niets inhoudelijk weten. Gillis ligt onder een vergrootglas, dus komt wel goed.
Dat RODDELPRAAT maar eens op Nederlandse taalles gaat, ivm de spelfouten en zo…

Hannes

Gaan de gemeentes ook de van der Valk hotels aanpakken? Daar word meer prostitutie bedreven dan bij Oostappen hoor,wat een mieren neukerij , ben absoluut geen fan van massa is kassa of Gillis, maar dit is gewoon schandalig wat ze aan het doen zijn, laat die gemeentes eens de echte problemen aanpakken, ga de zgn veiligelanders eens oppakken die veel overlast veroorzaken ,roven en stelen , bedreigingen en steek partijen, (bv in Utrecht) ,nee dat durven ze niet, dat soort figuren worden met fluwelen handschoenen behandeld ,gadver, je zou het nog verdomme om hier ondernemer te willen zijn, het land is naar de verdommenis

M.sarafinA

Toch onzin Peter heeft hard gewerkt voor zijn brood en er mensen of Peter niet kan uitstaan.. uit jaloezie.. o gaat dat in Nederland zodrA je hoofd boven het korenvelden komt moet het meteen weg

Pieter

Dat hebben ze al

Mark

Ah joh dat is al jaren zo….ik heb 5 jaar op dat park gewoond en er woonde vlakbij me allerlei dames van lichte zeden die in de nacht actief werden. Gillis doet wel schijnheilig maar ik weet dat hij destijds zelfs wietplantages had in sommige chalets en parkymark voorziet half asten van de party lijntjes. Tja lekker makkelijk want als politie het park wil betreden moeten ze eerst Gillis inlichten dat ze op het park moeten, vervolgens haalt het personeel alles
snel weg en komt hij overal mee weg. Met eigen ogen zien gebeuren dus die crimineel komt al jaren overal mee weg. Een grotere narcistische crimineel kom je nooit meer tegen.

Mathie

Alles wat hij doet is illegaal zoals een auto. Bekrassen
Hij durf niet naar je toe te komen

Scooby Doo

Dan leggen veel toekans het loodje. Nu weet ik waar al die witte vlekken op de hotelkamer ramen vandaan komen. En ik maar denken dat het toekan schijt is.

Mark

Ja en jij weet er duidelijk genoeg ook niets van af. Die vent licht iedereen op, heb het zelf meegemaakt als bewoner. Ik kocht een chalet en toen ik hem goed kon verkopen zei Gillis dat dat niet ging gebeuren, ik kon hem verkopen maar die mensen kregen dan gewoon geen toegang tot het park van hem. Ik kon hem teruggeven aan hem voor niks of er zelf blijven zitten, verhuur was ook geen optie dus hij zet je gewoon klem…dus ja… die dikke hoeft niet eens onder een vergrootglas . Hij is al jaren de ondernemer waar de meeste rechtzaken tegen lopen in Asten.

Mark

Jij kent hem.duidelijk genoeg ook niet. Ik ken Peter al 20 jaar en als je dat werken noemt wat hij doet, iedereen misbruiken, mishandelen, oplichten, bedreigen, afzeiken van zowel bewoners, gasten,, personeel, zijn eigen familie, gemeente, overheid en alle kijkers die hem zo geweldig vinden hebben waarschijnlijk een IQ achterstand, een plaat voor zijn kop of zijn zelf tokkies die gewoon maar doen waar ze zin in hebben. Heb eerder altijd mijn mond gehouden maar als ik zo’n onzin lees, kan ik niet anders dan reageren vanuit daadwerkelijke kennis en ervaring.

Mark

Dan lees je het toch niet M.? En Gillis is juist degene die er opgewonden van raakt om zo in het middelpunt te staan en is inderdaad de grootste hufter die ik ken. En jaloers ben ik al helemaal niet op Dhr. Gillis met z’n dikke harige lijf die elke dag zijn eigen boek moet lezen om zijn eigen onzin te gaan geloven. Je zou maar rijden in een dikke Rols die je hebt verdiend over de rug van anderen die je hun laatste spaargeld hebt afgepakt en personeel die keihard voor hem werken gewoonweg niet betalen. Niet echt iets om jaloers op te zijn, lijkt mij zo! Maar zijn ware aard komt nu gewoon aan het licht en tja dat zou ik ook wegliegen met code rood en zijn eentonige antwoord: ja hoge bomen vangen veel wind maar dikke bomen nog meer. Hij krijgt gewoon wat hij verdient , want al is de leugen nog zo snel de waarheid……

Mark

Jouw chalet is toch ook gewoon jouw werkplek Mark? Tussen de lijntjes blijven hoor! 😉 dan kom ik wel mijn neus poederen bij je!

Mark

Are you TOKKIE to me?

Paula

Hij is de uitbater niet!

R..w

Dit is Typisch Nederland!!! Meneer Petertje laat teveel bling bling zien wat ie wel allemaal bezit en kan kopen..Een Rolls Royce. Een Ferrari.. Een kasteel luxe villa’s en noem maar op en Dit Mag Niet in Nederland!!! Zodra je laat zien dat het je voor de wind gaat wordt je aangepakt en afgestraft..Op zaken waar je geen overzicht op kan uitoefenen..Ik heb verder niks met Petertje ben zeker Geen fan van um..maar zo gaat het hier in Nederland..nog een voorbeeld zijn de gebroeders Amini.ook in bezit van kasteel en dure bolides..liggen ook zwaar op de korrel..Je mag rijk zijn maar Niet showen

Toon.V.

Laat die gezellige vrolijke peter gewoon met rust, uhh hoe heet zoiets??? Afgunst??? Overheid/ mensen hou gewoon netjes je eigen deurmat schoon. En laat de fam. Gillis met rust.

P.s wees blij dat er van die (sex)diensten zijn, op een park of parking, zo kan je redelijk veilig als vrouw/meisje over straat,

Hanswijn

Waarom wel deze meneer. aanpakken en niet onze pathologische leugenaar de minister president, dan is liegen zeker democratisch toegestaan. Ik zie het verschil niet

frans

dit is een heksenjacht

Dirk opa

Laat die man met rust.Heel spijtig dat filmen series gestopt is

Dirk opa

Altijd leuke reacties en zoals het leven is in de serie ik vind spijtig van nicolleke niet meer er is. Ik vind het mooi koppel.Ze hadden moeten niet uit elkaar gaan.

Richard

Lekker meid

Richard
Richard

Volgens mij heb je een hekel aan roddelpraat.

Richard

De meeste mensen hieronder snappen het niet. Het gaat niet om afgunst. Maar om het feit dat sommige mensen worden gecanceld door J de Mol en vrienden. Omdat deze fout zijn. Of niet inclusief. Maar die Bolle wordt hand boven zijn hoofd gehouden. Klopt niet. En nu lekker verder zeiken allemaal. Sterkte

Eef

Laat die man met rust.

Marieke Marie

Ik vermoed dat óók hier de oo zoo goede bedoelingen van deze FAKE REGERING zeker een grote rol in speelt.
Want anders zouden ze V d VALK als eerste aan moeten pakken Want wat daar allemaal gebeurt daar is PROSTITUTIE NIKS BIJ.!
ZIJN LAND WILLEN ZE ÓÓK HEBBEN NET ALS BIJ DE BOEREN.! Want reken maar eens uit hoeveel grond ie in totaal heeft. Én….
Ze zien hem als bedreiging JUIST OMDAT IE ZOVEEL GROND ÉN GELD HEEFT.!
Pak die smerige PEDOFIELEN maar eens keihard aan!
Dat is véél belangrijker én URGENT.!!!

Agnes

Wanneer gaat deze man zijn vakantie verblijven eens netjes in orde maken. Gaat open en bloot dure auto’s kopen. Kan niet duur genoeg zijn. In bepaalde chalets op zijn parken laat je nog geen ratten verblijven. Schandalig gewoon. Ik zou mij kapot schamen om op tv te verschijnen en kapitalen uit te geven aan auto’s en en onnodig grote huizen kopen. Wat een air heeft die man. Mensen op dure prijzen vragen voor uitgeleende chalets en stacaravans. 2x geweest naar nooit meer. Ook de Polen die er verblijven die s’nacht over de parken lopen en veel kawaai bij zich hebben omdat ze terug komen van naar hun werk of naar het werk gaan. Maak je er een melding van krijg je nog geen sorry voor de overlast dat zijn nu eenmaal de Polen.Je komt echt niet uitgerust terug van vakantie.

WatNGekZeg

Die Peter heeft de mensen die komen kamperen en zijn caravans beter te behandelen. Evenals zijn (ex) partner. Zo iemand moet gestopt worden
!!!!

Peter Gilles

Jij ziet mij eerdaags! Loopt nie goed af

Richard

Toch wel handig. Vrouw met de kids bij het zwembad dumpen, en ik kan lekker afgezogen worden op de parkeerplaats. Beter kan niet 🙂

Gerrit

Van der Valk hotels zitten vuistdiep in de illegale prostitutie. Ken meerdere hotels waar het wemelt van de illegale prostituees en het hotel weet dat maar vinden het prima. Van der Valk is eigenlijk gewoon een bordeel. Een louche bordeel.

johny

klopt helemaal mark was geen werkplek maar een afwerkplek

Hendrik

Haha en van der valk komt overal mee weg? Een semi criminele familie met een verleden van belastingfraude die volop prostitutie gedogen in hun hotels. Nederlandje bananenrepubliek