Peter Gillis kan Nicol Kremers maar niet vergeten

Peter Gillis kan Nicol Kremers maar niet vergeten

Nu het weer tijd is voor het nieuwe seizoen van Massa is Kassa gaan we weer veel van Peter Gillis zien. In een kort stuk die hij op Instagram plaatst is duidelijk te merken dat hij Nicol Kremers maar niet kan vergeten. Ze is natuurlijk een hele tijd deel geweest van Massa is Kassa, dus het is niet zo gek dat hij haar niet kan vergeten. Zal dit ook een reden zijn geweest waarom hij zo boos werd op de verslaggever?

Peter Gillis kan Nicol Kremers maar niet vergeten: Geen Nicol Kremers meer in Massa is Kassa

Nicol Kremers heeft natuurlijk een grote rol gespeeld in Massa is Kassa. Het is dan ook niet zo gek dat Peter er moeite mee heeft dat ze weg is. Als je naar Peter Gillis kijkt in de aflevering lijkt het erop dat hij nog steeds zit met het gemis van Nicol. Blijkbaar is dit voor hem een stuk lastiger geworden dan voor Nicol. Nicol is zelf volop bezig met haar oplichtingspraktijken.

Hij heeft het in de video de hele tijd over Nicol Kremers. Blijkbaar is het voor hem een groot gemis geworden, maar het lijkt er vooral op dat dit het geval is omdat hij zelf dingen niet wil doen. Zo zegt hij dat hij nu ook zijn eigen koffie moet zetten. Zal Nicol dit ook voor hem gedaan hebben?

Te lui om zijn schoenen zelf te strikken

Peter Gillis kan Nicol Kremers maar niet vergeten, want het blijkt in de video ook maar dat Nicol veel voor Peter deed. Hij laat namelijk zien dat hij te lui is om zijn schoenen te strikken. Het is natuurlijk te verwachten dat je hier niet altijd zin in hebt, maar hij wil dit gewoon helemaal niet meer doen. Het komt een beetje over alsof Nicol dit ook voor hem deed in de tijd dat ze nog samen waren.