Entertainment

Peter Gillis is vermist: “Alle auto’s zijn weg”

Peter Gillis is vermist

Peter Gillis is vermist. De laatste tijd horen we helemaal niets meer van Petertje. Dit kan natuurlijk zijn geweest omdat hij op vakantie was in Spanje, maar het lijkt erop dat er meer achter zit. Hij lijkt al terug te zijn van zijn vakantie en al zijn auto’s zijn weg.

Peter Gillis is vermist

Peter Gillis is vermist en niemand weet waar hij is. Een bezorgde buur van Gillis heeft contact met ons opgenomen om te vragen waar Gillis is. Wij snappen er net zo weinig van als hij. Zal Petertje ergens naartoe zijn gevlucht om te ontsnappen aan al zijn problemen? Dit lijkt mij best waarschijnlijk, want wat zou Gillis anders gaan doen met al die problemen die hij in Nederland heeft?

Peter Gillis is vermist en al zijn auto’s lijken ook spoorloos verdwenen te zijn. Het nieuwe huis van Gillis staat helemaal leeg en lijkt onbewoond. Daarnaast hebben we op de sociale media ook helemaal niets meer van hem gehoord. Wat zal de reden zijn dat die gehaktbal op pootjes nu onvindbaar is?

Gevlucht naar Spanje

Het lijkt erop dat Petertje de benen heeft genomen en nog steeds in Spanje zit. De kans is groot dat hij hier naartoe is gegaan om al zijn problemen in Nederland uit de weg te gaan. Aangezien alle problemen steeds verder op beginnen te lopen, lijkt het me logisch dat hij zo’n stunt zou uitvoeren. 

Hij heeft een tijdje geleden een penthouse in Spanje gekocht, waar hij graag met zijn vriendin Wendy naartoe wilde gaan. Ze waren ook van plan om samen te gaan wonen, dus is acht de kans vrij groot dat ze dat nu in Spanje aan het doen zijn. Het is wel bijzonder dat hij hier niets over op social media heeft gezet. 

Alle belangrijke dingen meegenomen

Gillis lijkt alle dingen met waarde meegenomen te hebben en compleet te zijn vertrokken. Natuurlijk is dit voor de criminaliteitscijfers in Nederland niet zo erg, maar de kans is klein dat Gillis er makkelijk mee weg gaat komen. Zal hij dit met voorbedachten rade gedaan hebben? Het is namelijk erg toevallig dat hij een huis in Spanje heeft gekocht. 

100 reacties

roddelpraat

ok

wat

test

Sjaak

Laat die man met rust
Waarom nou weer zo een opmerking gehakt bal op pootjes
Zegt alles over de schrijver

Roel

Lijkt me sterk dat Gillis vermist is.

wat

gek

Dennis

Hallo

Gillis Hater

Je moet je er niet mee bemoeien

Tekstschrijver

Jan wat schrijf je nou weer dan?
Wat een Spelfouten man…

Floris Wijers

Zit achter z’n pc’tje, door datingsites te scrollen om nicolleke te vinden en een date te ritselen.

Jan Roos

Ga huilen

Ringelinglogistiek

Heb je niks anders mafkees dat ze jou nog niet zat zijn

Peter Gillis

Niks aan het handje mensen,ik ben lekker op snack tour in België,hatseflats!

Loopt goed af!

Bert

Wat is er mis met die uitspraak

Willem

Petertje stond donderdag gewoon op de foto met m’n kleinzoon op 1 van z’n parken hier in nederland dus wat een kletspraat

Peters

Gisteren nog gespot op prinsemeren

Altijd hard gewerkt kom zelf uit Rijen laat die ma

Laat die man met rust als wilt schrijven over oplichten dan ga naar Den Haag
Daar zitten de oplichters

Dries slavink

Ik heb net vernomen dat peter er niet meer is…hij is overleden aan varkenspest!

Maria

Laat peter genieten van zij leven.

Patrick

Laat die man toch, hij is mens. Als ik hem was ging ik lekker worstenbroodjes eten (water loopt in mijn mond). En genieten van het leven. Het leven is kort en daarom moet je snel zorgen dat je miljonair wordt. Dan kan je genieten.
En ja misschien heeft ie een foutje gemaakt ,dat is menselijk toch.

Kees bruyninckx

Wat een gelul weer over Peter laat zijn wat het is hij word op het moment wel achter na gezeten in dat klote land ik denk dat ze heel Nederland wel kan pakken

Ton

Laat die man met rust zoeken zoeken

Jean

Gelijk heb je ga lekker genieten , laat al die azijnzeikers fijn zeiken. Die nicolleke is een dramaqueen .. die ging pas aanklachten indienen na dat Peter een leuk niew vriendinnetje had gevonden. Ze is nog steeds jaloers en gunt peter geen geluk.echt een heks die nicolletje . Ze kleed alle mannen uit .en ligt Ze op met haar zogenaamde sexy site waar ze haar belofdes niet nakomt .. laat ze is voor haar Kids gaan zorgen inplaats van mensen vals te beschuldigen.

henk

laat die criminele mongool lekker op donderen

Karen

Aub die geen televisie ring die kotskop bah bah

Gerrit Schouten

Laat je madan met rust wat heeft hij jullie aangedaan laat die man met rust is helemaal niks aan de hand dat petertje gevlucht is jullie zaak jullie maken hem helemaal kapot

Willem

@Roos vroeger luisterde ik graag naar je mening.
Deze man heeft een bingo opbrengst waarschijnlijk niet opgegeven doet 100 % van alle ondernemers get a live roos sneu figuur

Bos

Nergens om dit slaat op niets. Sta met mijn gezin op Prinsenmeer en heb hem gister en vandaag gezien.. in zijn auto en zijn kids ook gezien… blijkt wel weer met de media wat ze verzinnen en liegen!!!! Niks beters te doen zeker..

Peter Gillis

Precies!daarom heb ik haar een aantal x droog in haar aars geneukt,heerlijk! Tik em aan ouwuh (m)

Willem

Roos je bent een eerste klas sukkel get a live stukje wanhoop

Cees

Blij dat ie niet te vinden Komt toch geen zinnig woord uit Ziin zoon Mark nog erger wat n kapsones allemaal

Ingrid

Geniet ervan laat mensen maar praten

Willem

@Roos ik daag je uit om eens te schrijven over de echte criminelen die in den haag zitten en vooral degenen met banden met het WEF.
Wees eens een echte journalist ipv het gekochte journaille wat alles opschrijft wat door de overheid wordt gedicteerd

Dorus @

Hij heeft nu zijn verdiende rust laat aub Peter met rust hij heeft genoeg aan zijn hoofd.

Johnny de drol

De fan club van Peter heeft hier zich massaal gemanifesteerd,peeet! Zuig een scheet uit mijn reet!!!

Sandra

Ik woon ook in Den Haag
Maar ben geen oplichter
En petertje geniet lekker met Wendy, veel geluk ….

Platzak

Aha Peerke heeft de halve camping een gratis frikandel met mayonaise gegeven in ruil voor een positieve reactie.

Platzak

Als Peerke een beetje slim was, had ie niet de vette patser uitgehangen op SBS6, had er geen haai naar hem gekraaid. Maar nee hij wilde buiten geld ook faam. En als je jezelf ook nog eens opsteld als de Brabantse Mussolini en hele volksstammen je uitkotsen, komen ze je halen. Het is zo simpel eigenlijk.

Platzak

Kerel je moet eens illegaal een tuinhuis in je tuin bouwen, moet je hem ook gewoon afbreken toch? Laat staan dat je dat tuinhuis ook nogeens volprop met zwartwerkende Polen.

Janheeft eenPlofkop

Ik zou graag op het hoofd van die dikzak willen poepen.

Willem

Laat die man met rust, misschien heeft hij het fout gedaan is menselijk toch.
Alle verenigingen geven de bingo niet door en als ik Peter was met inleveren van xijn vakantie park in Lommel het kost toch al geld ik zou alles met de grond gelijk maken niks er meer oplaten staan.

Leon

Van mij geld want jou park hengel hoef is te triest voor woorden glijbanen dicht onderhoud mag je wat aan doen koud vreten nooit meer op jou park kom ik dikke vetzak

Roy69

Ik heb een vermoeden dat veel mensen zeer jaloers op die man is. Dat hij meer heeft dan een ander en een goede levens stijl had. Die is toch wel een beetje van hem afgenomen. Gemeentes die hem achterna zit. Om een reden wat niet van toepassing is. Ze zouden meer naar andere zaken moeten kijken. Wat wel voor de mens belangrijk is. Diegene die hem haten is ook een stuk jaloezie. Maar ondertussen wel blijven kijken en afzeiken.
Wens peter het allerbeste toe. En dat je straks weer alles op rij hebt en het leven weer mooi mag zijn. Zet hem op Peter.

Leon

Alles op hengelhoef is zwaar achterstallig onderhoud echt alles is slecht hoofdprijs betaald voor horror vakantie

J b

Hij woont niet in Mongolië en is geen mongool en ook dat wat andere hier gezeggen we hebben hem op prinsen meer gezien en met hem gepraat als men niet weet wat het precies is scrol dan door en zeker als zo n drugsverslaafde iets zegt zoals de ex van Peter de foto van haar had ze zeer waarschijnlijk drugs op of gedronken Peter scrol langs als ze slecht over je zeggen want Prinsenmeer komen we nu als 4jaar achter elkaar en steeds heel leuk en gezellig

Tja Ling

Haha. Ik heb straatarme mensen harder zien genieten dan menig miljardair. Je hebt geen benul.

Tja Ling

Goede levensstijl maar welke maatstaf? Lol

Tja Ling

Spekjes.

Deee

Haha, die zit gewoon op zijn eigen camping met Wendy. Donderdag nog gezien bij prinsemeer.

Loopt wel goed af

Van mij part blijft deze dikzak definitief vermist. Loopt het een keer goed af, dat mag ook wel een keer.

John

Hij is pas terug van vakantie en het huis de witte villa word opgeknapt ben er vorige week geweest en waren volop aan het werk dus allemaal gelul hier.

Theodor

Laat hem, is er nou niks beters om iets in de media te melden.

Kittie Stijnen

Nou ja zeg. Is hij het land ontvlucht voor al zijn schulden of os hij bang voor de rechtzaak een dezer dagen tegen Nicolle. Of wil hij weet belasting ontduiken…….

Martijn

En wij jou plofkop vol schijten!!! ..dat soort lui als jij zitten gewoon de boel op te fokken..er hoeft maar EÉN gek te zijn in Nederland die gevoelig is voor dit soort verhalen van bv. Jou en er gebeuren rare dingen!! In de maatschappij…Pannenkoek !!!!

Martijn

Kijk jij ook maar uit dan: met je slavink, is ook varkens vlees!!
Oja ik lees het al aan je zinsvorm
Jij bent duidelijk een opruier!! Zegt al genoeg over de persoon!!

Hans

Klopt 100%.tuig in den haag besteelt ons burgers.zakkenvullers

Beheerder Altwin

Peter zit gewoon in de bosjes te gluren op de berck of die richard wel zijn werk doet want anders moet Jan Pieter hem even met de taser bewerken

Prins Prinsenmeer

Alleen paupers gaan naar zo’n park. Lekker geld geven aan die dikke crimineel. Jammer jammer.

Prins Prinsenmeer

Die bal gehakt is een crimineel en vrouwenmepper. Waarom geil je op die trol?

Aakaatje

Dat is al jaren zo. Smerige beschimmelde chalets!
Matrassen en banken die beschimmeld zijn. Eén gore troep op de Hengelhoef!!
Klachten indienen heeft blijkbaar niets geholpen!

Harry

Laat die mensen met rust pak liever de mensen rutte kaag hoekstra het heele kabinet heeft meer vrouwde gepleegd dan gillis

Martin

Dries jij strontvlek, ik hoop dat jij een pijnlijke en heftige dood tegemoet gaat vieze gore stinkdrol !!!

Manon

Het feit dat hij hard werkt gaat het niet over .. Hoe hij omgaat met mensen, liegen en bedriegen . Dus ja… Als je het zo bekijkt kan hij wel in Den Haag gaan zitten

Aakaatje

En dat is al jaaaaaaren zo! Ongelooflijk dat dit nog steeds zo is!!

Eddy

Laat hem gewoon met rust ,mensen die van niets zoiets opbouwen alleen maar respecten idd in Den Haag zitten de grootste witteboord criminelen over onze rug hun zakken vullen ,en plukken de staatskas te vullen ,daarbij er nog meer gespuis Nederland binnen gehaald kan worden ,Peter zet hem op geniet je leven

Manon

Wat je geeft krijg je terug … In het geval van gillis.. Hij mag liegen ,bedriegen , intimideren , psychische kapotmakende opmerkingen maken .. En dan moet hij ook nog met gouden handschoentjes aan behandeld worden ? Nou .. nee

Peterbroodje

Hoge bomen vangen veel wind

Rob

Laat die man gewoon met rust.ga een in den haag kijken die geven er niet om dat wij een droge boterham eten als we dat teminste nog kunnen straks.terwijk zij elke dag uit eten kunnen ,en wij mogen toe kijken de grootste oplichters zijn dat

Wilma houwen

Jaloers op die vieze vette oplichter

Foekje

Waarom ons druk maken om deze peter gilles er zijn veel belangrijkere zaken hier in ons land

Wim koelewijn

Ik heb niks met Peter…maar ” die gehaktbal op pootjes”…( waarom zo onvriendelijk..iemand op zijn uiterlijk zo te noemen?) zal heus niet gevlucht zijn..duikt wel weer op..overigens..ik lees bijna ” nooit ” iets over Jutta en haar supervriend..wordt tijd wat meer van haar te zien c.q te lezen..hou wel van nagemaakte op zichzelf kickers…cynisch. . .

Richard

Peter is oké, ole ole

Gehaktbal op pootjes

Heeft er iemand een beetje mayonaise voor mij??

Dus!!

Als je dat al jaren weet, waarom heb je juist daar geboekt dan??? Om te controleren dat het nu wel in orde is?

Jan

Groot gelijk en er is nog niks bewezen of Peter maar omdatvhij alles op tv heb laten zien wordt hij gepakt wat jullie schrijven in de haag verzekerings maatschappij en justie dat zijn de grote crimele

Ruud

Wat is Nederland toch ziek, iemand met zoveel power, van niets naar miljonair…. een voorbeeld voor veel slappe pis zeikers. Media…. het nieuwe woord voor walgelijk.

Gust

Opgeruimd staat netjes, zijn we van die vette papzak verlost.

Maud

Wat een scheldwoorden allemaal….vast van perfecte mensen.
Kijk eens goed in de spiegel…en oordeel dan…
Peter is succesvol en volgens mij heeft hij een warm hart maar heeft ook net zoals iedereen zijn tekortkomingen.
Zowat ?
Mijn gezegde voor alle betweters hier is..
Verbeter de wereld en begin bij jezelf.

Toon

Er word wel vergeten dat hij ook personeel heeft ,en toen we voor een tijd terug zaten met waar we de vluchtelingen moesten laten,was hij degene die zijn parken beschibaar stelde.
Nu word hij aan alle kanten aangevaĺen,Dat is het nadeel van een realty soap het kan je maken of breken,
En die Nicole moet zichzelf schamen ,begonnen als receptioniste en met via haar lichaam zichzelf om hoog gewerkt.
Al haar spullen achtergelaten,ze is een lui nest.
Nu op internet wederpm met der lichaam geld verdienen ,en dan layer roepen ik ben vetkracht mishandeld enzv,krijgt dan zeker de nieuwe lover de schuld ik moest van hem achter de webcam. kortom wees eerlijk en zie je eigen fouten in.

Sodom

Hij heeft een kaal hoofd. Hoezo genoeg aan zijn hoofd hahaha

Dave

Bij roddelpraat hebben ze niets nuttigers te doen dat Petertje te pesten. Hebben ze daar nou echt niets nuttiger te doen. Respect voor wat die man heeft bereikt. De grote criminelen zitten in Den Haag en lachen zich rot met al het wachtgeld wat ze krijgen. Ga daar eens over schrijven..

Gehaktbal op pootjes

Ja maar wel 80% halal .Martijn is toch zo een pedo club? X

maria

Maria leer eerst eens nederlands, ik schaam mij voor deze taalfouten.

Jeffrey

Laat die man met rust ga je familie stalken of zoek een leven ga niet praten over iemand als je niet weet wat de reden is van zijn omtvindbare periode

Floris w.

Nou mensen,ik kan jullie vertellen dat ik Peter gisteren nog keihard in zijn reet heb geneukt,wel eerst even aan de poppers geroken natuurlijk *>O

Harry Nak

Hilarisch. Petertje heeft zijn trollenlegertje ingezet op de reaguursels van Roddelpraat.

maria

wat een onsmakelijke reacties, kan het niet gewoon?

Bertus

Deze man maakt het voor de gewone man met kleine beurs mogelijk om op vakantie te gaan en dat wil D666 niet. Vandaar de heksenjacht op hem.

Marlies

Bezorgde buren????? Als die echt bezorgd waren hadden ze heus geen roddelkrant ingeschakeld. Laat die man toch met rust.

Ronnie

Wat een jankers hier..als je die gast niet moet zapp je toch naar een andere zender..
Klaagvolk.kuddevolk…blijf maar ja knikken en stemmen want dat geeft toch allemaal geen nut..nl gaat met dit beleid naar de knoppen..maak je druk om de politiek hier en niet om een of andere soap

Gerda

Geniet er maar lekker van Peter met je vriedin

Nadine

Ach hij denkt er mee weg te komen, maar al zijn bezittingen zijn allang genoteerd door het fiod. Dus die gaat van gaas

Karel

Ja en dat ze in den haag uit eten en drinken doen,Dat betalen wij aan belasting

Mavla

Echt, niet donderdag middag was in zijn kamper in de snelweg tussen Reims FR – Brussel BE terug naar huis, wij rijdt achter hem. Rustig ijsje eten achter de stuurt

Gerry

Het is net Humty Dumty

Cor Broekman

Ik vind dat jullie niet zo maar dingen kunnen schrijven over Peter dit is kwetsend uit makend voor gehaktbal jullie moeten nu uitkijken dat dit geen rechtzaak word je niet zomaar in dank afgenomen

Boog

Vrouwde?

Spookdiertje

Laat Peter nou is met rust schrijf lekker over Mark Rutte die ons land heeft verpest nee het gaat steeds over Peter laat hem gewoon met rust. Peter waar je ook bent ik sta achter je

Gerard boksebeld

Peter hoop dat je er niet warm of koud van wordt je staat in elk geval wel in de belanstelling je schoort het hoogst met hetcaanral reacties die op jou zijn en bijna allemaal posietief wens je een goed leven

Ria

Een grotere oplichter bestaat er niet .

Oma

Hij is nog steeds in Nederland gisteren nog op de fotoet hem geweest