Peter Gillis gaat er weer tegenaan: ‘ik kijk er nu al naar uit’

Peter Gillis gaat er weer tegenaan: 'ik kijk er nu al naar uit'

Peter Gillis gaat er weer tegenaan. Over drie weken openen zijn vakantieparken weer, dus laat hij nu weten dat hij nog druk aan het werk is. Het is een tijdje geleden dat Petertje iets op sociale media liet horen. Je zou denken dat hij zijn liefdesverdriet moest verwerken, maar we zagen eerder al dat hij een nieuw vrouwtje heeft gevonden om mee te zoenen, dus dat zal wel meevallen.

Peter Gillis gaat er weer tegenaan

Op Instagram deelt Peter Gillis een post waar hij bij schrijft: “Herken jij op welk park ik sta? 24 maart gaan alle Oostappen Vakantieparken weer open en natuurlijk doe ik voor die tijd mijn rondes met inspecties. Ik kijk er nu al naar uit om de parken weer vol gezelligheid te zien! O ja… dit is natuurlijk Park Hengelhoef, een fantastisch park voor gezinnen net over de Belgische grens.” Mooie reclame, Petertje. Al denk ik niet dat er nog veel bezoekers naar de parken zullen komen na alles wat er is gebeurd.

Slechte reviews

Zelf is hij natuurlijk erg positief over zijn parken, maar dat is de rest van het internet voor het grootste gedeelte niet. De reviews zijn slecht en zelfs onder zijn post wordt onvrede over zijn parken uitgesproken. De ergste laten we even voor wat het is, maar ook een wat vriendelijker persoon heeft er iets over te zeggen: ‘Wanneer ga je iets aan Schelderado doen in Terneuzen Peter. Het doet zeer te zien hoe het verpietert staat…. Terwijl het altijd een zeer leuk zwembad was waar ik heel mijn jeugd heb beleefd gelijk al de rest van de Zeeuwen.’

Uitgerust en opgeblazen

Sommige mensen vinden dat hij er ‘uitgerust’ en ‘gelukkig’ uitziet en we kunnen ons best iets voorstellen bij het idee dat hij uitgerust is nu Nicol Kremers weg is. De bokstrainingen aan huis hoeft hij namelijk niet meer te doen terwijl dat een intensieve sport is waar je veel discipline voor nodig hebt. Laten we dan niet vergeten dat hij nog steeds een onwijs opgeblazen kop heeft, maar ach… Hij heeft geld, dus een nieuwe liefde vindt hij zo. Het is trouwens wel mooi om te zien dat ‘loopt nie goed af’ nog steeds genoeg onder zijn posts wordt gereageerd.