Instagram

Peter Gillis doet een bizarre onthulling: “We gaan door met Massa is Kassa”

Peter Gillis doet een bizarre onthulling

SBS heeft de hele tijd proberen te ontkennen dat Massa is Kassa gewoon door zal gaan, maar Peter Gillis heeft het definitief gemaakt. Hij doet op zijn Instagram een bizarre onthulling. Hij is nu samen met zijn huidige vriendin Wendy op vakantie in Italië, waar de regisseur van Massa is Kassa nu ook naartoe aan het vliegen is. Dit houdt in dat er ondanks alle aantijgingen nog een seizoen aan zit te komen. 

Massa is Kassa komt weer terug

Als Petertje iets op Instagram deelt, weet je natuurlijk nooit zeker of het daadwerkelijk het geval is, maar nu de regisseur ook in Italië aan is gekomen, kunnen we eigenlijk met zekerheid zeggen dat Massa is Kassa doorgaat. Zo laat Petertje weten op zijn Instagram: “We gaan door met Massa is Kassa”. Helaas voor Peter Gillis wordt dit nieuwe seizoen waarschijnlijk wel zonder Frank Lammers als voice-over. 

Het is wel bijzonder dat ze ervoor kiezen om nog een seizoen te maken. De laatste aflevering van het huidige seizoen heeft net geen diepterecord gehaald. Blijkbaar hebben Talpa en SBS het idee dat het nog steeds een goed idee is om Petertje te steunen en hem op de buis te laten. Enfin, het wordt gewoon kijken wat ze ervan gaan maken. Veel kijkers zitten er toch niet meer op te wachten nu Frank Lammers ermee stopt. Hieronder zie je de post waarin Petertje het aankondigt. Links op de foto staat de regisseur. 

View post on Instagram
 

De manager van Nicol Kremers

De manager van Nicol Kremers is niet zo te spreken over de terugkeer van Massa is Kassa. Zo plaatst hij op zijn Instagram verhaal: “De regisseur van Massa is Kassa vliegt naar Italië. De serie zou niet meer vervolgd worden maar de start van seizoen 11 was al opgenomen. Laat de hoofdrolspeler nou in Italië zijn. Zou er dan toch verder gefilmd worden?”. Hij klinkt een beetje uit het veld geslagen dat Gillis nu alsnog zijn zin krijgt. 

Natuurlijk is het voor Nicol ook een flinke domper dat ondanks al haar pogingen om de grote gehaktbal onderuit te halen dat dit haar nog steeds niet is gelukt. Laten we voor Nicol hopen dat Petertje uiteindelijk gepakt wordt en dat de waarheid boven tafel komt. Maar dit kan alleen de toekomst ons vertellen. 

Nog geen reacties