Peter Gillis deelt update over zijn miljoenenvilla

Peter Gillis deelt update over zijn miljoenenvilla

Peter Gillis heeft een update over zijn miljoenenvilla die hij een tijdje geleden bij Powned heeft laten zien. Vanavond gaat Petertje voor het eerst in zijn villa slapen. Ook al gaat het om een enorme villa, is het voor Petertje een tijdelijk onderkomen. Zelf lijkt hij erg blij te zijn met het eindresultaat van de villa, die nu na een paar maand eindelijk af is.

Peter Gillis deelt update over zijn miljoenenvilla: “Mijn tijdelijke onderkomen”

De miljoenenvilla die Petertje een tijdje geleden heeft gekocht, is een tijdelijk onderkomen. Waarschijnlijk ook een plek waar hij op vakantie wil gaan. Het is een enorme villa van ruim 2700 m2 aan vloeroppervlak, wat inhoudt dat hij hiernaast ook nog eens een enorme tuin heeft waar hij in kan zitten. Zelf noemt hij de miljoenenvilla zijn ‘paleis’, wat natuurlijk te verwachten is, want het is een enorme woning. 

Dit heeft hij allemaal gekocht om even tijdelijk te kunnen verblijven. Tijdelijk gaat hier om 2 jaartjes, maar hierna gaat hij een andere woning kopen. Zo’n grote woning komt natuurlijk niet zonder onnodige luxe én de nodige bescherming. Hij heeft het pand goed beveiligd met ruim 40 camera’s en kogelvrij glas. Het lijkt erop dat hij zich ergens tegen probeert te beschermen, maar dit kan ook normaal gedrag zijn voor een man met zoveel geld. Op Instagram deelt hij dat hij vanavond voor het eerst hier gaat slapen. 

De volgende woning van Peter: ‘Kasteel Gillis’

Naast een update over zijn miljoenenvilla heeft hij ook al wat nieuws over zijn volgende woning. Na de miljoenenvilla is hij namelijk van plan om over te stappen tot een kasteel. Alsof een villa van 2700 m2 nog niet genoeg is. Het is de bedoeling dat het kasteel in 2025 af is, zodat hij hier kan gaan wonen. Het is dan maar de vraag wat er met zijn miljoenenvilla gaat gebeuren…