Pauper Marc van der Linden reageert op hondengate

Als Marc van der Linden een hond was dan was het een Sint Bernard. Niet zo’n eentje die mensen redt na een lawine, maar eentje die de hele dag ligt te ruften voor de open haard totdat ie te vreten krijgt. Enfin, die vette hond schreef dus naar aanleiding van zijn arrestatie iets over honden en dat ie er eentje uit het asiel zou gaan halen. Maar wat bleek, hij had een hond en gaf die na een week weg.

Nou, daar reageert die bultrug op. “Dat was niet na een week, maar toen bleek dat ik allergisch ben voor langharige honden. Van katten en konijnen wist ik het al, maar niet van langharige honden.” Ah ja, natuurlijk. Je bent allergisch voor dieren en dan blijk je allergisch voor dieren te zijn. Wat een ontdekking. En dan pleur je zo’n beest maar binnen een week weg alsof het een lege pizzadoos betreft.

“Toon maakt het overigens zeer goed. Hij is al veertien en nog net zo lief als toen het een pup was.” Ja. En jij liet Toon in de steek, stinkjunk.

16 reacties op “Pauper Marc van der Linden reageert op hondengate

 1. Teuntje zegt:

  Tja je kan natuurlijk allergisch zijn voor bepaalde dieren, en ook daar schijnt medicatie voor te zijn , maar goed dit excuus word zo vaak aangevoerd, onze buuf had een schat van een hond half jaar later weg, kind was allergisch het duurde een paar maandjes en zag dr wandelen met een pup, ooh hoe lief was mijn reactie maar jullie dochtertje dan? was toch allergisch ?? eeeh ze kreeg een kop als een boei…en zo gaat een mens met dieren om!
  Waardeloos paupervolk! een dier heb je niet voor even, maar voor zijn/ haar hele leven!

  16
  3
 2. Robbie zegt:

  Het is vandaag complimentendag. Dus dikke homp gestolde jus ik vind het echt knap dat jij in zo’n korte tijd je hele naam, titel en carrière te grabbel heb weten te gooien…….

  10
  4
  • Jan Jansen zegt:

   Misschien kun je dat dikke vet hok een keer uitnodigen in de uitzending alleen met Dennis of Jan anders is er niet genoeg plek.

   5
   3
   • Robbie zegt:

    Nou liever niet!!!!! Ten eerste vind ik hem echt een groot misbaksel, en ten tweede dat zou zonde zijn van al het werk van Aad(of hoe die gast mag heten) dat we dan het greenscreen niet meer kunnen zien waar ik ook veel waardering voor op kan brengen. Dus geen Marc hoor, trouwens hij had het over respect over Dennis. Nou de enige waar het respect bij afneemt is toch echt Marc, en Dennis groeit juist in mijn achting en dit is niet om te slijmen, want negatieve kritiek geef ik ook vaak………

    5
    4
 3. Baudet de verrader zegt:

  Als de Russen Nederland zouden binnentrekken zou Thierry Baudet ze welkom heten zwaaiende met een Russische vlag.
  Hangen moet die smerige NSB-er.

  5
  10
  • Frikandel zegt:

   Debiel, verdiep je eens in de waarheid. Dit soort stomme reacties krijg je alleen van domme, niet ingelichte mensen. Ergo: het gros van de domme deugmensen hier.

   2
   2
 4. Joris zegt:

  Toon het hondje wat nu bij ex Luv zangeres José hoebee is. Heeft het hartstikke goed bij haar. En ze hartstikke dol op het beestje.

  2
  6
 5. Dhr A.nus zegt:

  Hoe sneu moet je zijn om als waarschijnlijk “volwassen” man dagelijks 40x te reageren op roddelpraat. Ik gun jou een heel lang sterfbed trieste kneus

  5
  2
 6. Je moeder zegt:

  Geweldig als een taalnazi zelf een fout maakt en al op zend heeft gedrukt. Spuug spetterend, klotsende oksels met een dikke ader in je voorhoofd naar het scherm kijken terwijl je steeds meer de hypocrisie door je bloed voelt stromen.

  5
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.