Patty waarschuwt Gordon voor operatie

De vriendin van de show waarschuwt de vriend van de show voor zijn gastric bypass. Dan wordt je maag verkleind en gaan ze je spijsvertering een beetje inkorten. Enfin, je valt ervan af als het goed is. Het Veenlijk liet het eerder doen, want ze begon steeds meer op een opgeblazen mummie te lijken. Nu wil dat volgevreten hok van een Goor voor de tweede keer zijn maag kleiner laten maken. Dat is volgens Patty Patty Patty niet zonder risico’s.

“Vóór de maagverkleiningsoperatie beloonde ik mezelf ’s avonds met heel veel eten. Dat is natuurlijk het slechtste wat je kunt doen, zeker na de hele dag niet te hebben gegeten. En maar doorrennen. Ik moet er voor uitkijken dat ik niet in dat beloningssysteem verval, want ik kán niet eens meer zoveel eten.” Dat is niet zo gek, Pat. Daar liet je nou juist je maag voor verkleinen.

Maar wat gebeurt er nou als je wil gewoon gaat zitten vreten na de operatie? “Dan werd ik ziek. Ik heb al een paar keer ’dumping’ gehad, dat is zo erg. Je moet dan een halfuur op je zij gaan liggen. Het is alsof je uit jezelf treedt, doordat je bloedsuikerspiegel niet goed is. Ik snap niet dat mensen met een gastric bypass het ervoor over hebben om toch door te blijven eten.”

Gordon

Nou, dan weten we wat we de aanstaande maanden weer overal moeten horen. Gordon kan zich namelijk helemaal niet inhouden. Niet met drank, niet met drugs en niet met vreten. Dus wat zal ie weer lopen piepen om aandacht. Verschrikkelijk.

7 reacties op “Patty waarschuwt Gordon voor operatie

 1. Boertjevanbuutn zegt:

  Wat een foto. Het zou me niks verbazen als dit duo de spijsvertering aan de buitenkant heeft aangebracht voor de aandacht. Er zat altijd al een luchtje aan die twee.

  0
  0
 2. Umfufu zegt:

  Dat wordt weer druk voor de spoedposten van het ziekenhuis, de medewerkers bij 112 en de beddencapaciteit van het OLVG, west én oost. Bij de eerste (van vele) dumpingen denkt hij natuurlijk weer dat hij de pijp uitgaat.

  0
  0
 3. Wieisdemol zegt:

  Wat is het toch een zielig koppel en wat ziet het er uit. Risico van het vak. Komt na een gastric bypass de stront naar buiten via de porien? Knap staaltje Nederlandse innovatie. Hier zal Rutte ook wel weer een vinger in de pap hebben gehad.

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.