Patty Patty Patty vindt hond in de pot

Goh, wat een leuke woordspeling weer. Manmanman. Enfin. Patty zegt wel dat ze met alle genotsmiddelen gestopt is, maar hier kan je toch overduidelijk merken dat hier en daar wat is blijven steken bij haar. Ze praat tegen een hond die in een pan zit terwijl hij gewogen wordt. Een normaal mensen zou de gordijnen dicht doen, maar onze Pat pleurt het zonder schaamte op Instagram.

“Deze kan ik jullie niet onthouden! Vriendinnetje Ivy kwam gisteren langs en dan gaan alle Bolonka mama’s weer druk wegen en vergelijken en voedingstips uitwisselen!” In deze twee zinnen staan verschrikkelijke dingen. Ten eerste dat “Deze kan ik jullie niet onthouden!”. Hoezo niet? Wie is er bij gebaat om een klein k*thondje in een pan te zien zitten, terwijl een bejaarde met een irritant hoog stemmetje er tegenaan kletst alsof dat beest haar begrijpt.

En hoezo ga je je hond wegen, vergelijken met een ander klein k*thondje en noem je jezelf mama? Hoe achterlijk is dat. Je hebt nondeju 1 kind en dat is die Spaanse voetballer Priscilla.

8 reacties op “Patty Patty Patty vindt hond in de pot

 1. Nakketikker zegt:

  Ahh nu komt de aap uit de mouw, PattyPattyPatty heeft haar vorige hondje ook gewoon gaargekookt en opgevroten. Wat een veenlijk zeg.

  0
  0
 2. Snuifdoos zegt:

  triest, erg triest.
  Geen andere woorden voor dit soort achterlijk gedrag.
  WAAROM????? krijgen dit soort figuren nog aandacht??? wie interesseert dit iets…???
  Gvd wat triest.

  0
  0
 3. Harjo Thijs zegt:

  @Jan Roos, het is niet Dennis ‘3 minuutjes’ Schouten, maar Dennis ‘effe wachten’ Schouten.

  Uit eerste hand gehoord op Clubhouse van de dame die zondag komt.

  Als Dennis niet wacht houdt hij het nog geen minuutje vol…

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.