Uit eerste hand

Patty Patty Patty vindt hond in de pot

Patty-Brard

Goh, wat een leuke woordspeling weer. Manmanman. Enfin. Patty zegt wel dat ze met alle genotsmiddelen gestopt is, maar hier kan je toch overduidelijk merken dat hier en daar wat is blijven steken bij haar. Ze praat tegen een hond die in een pan zit terwijl hij gewogen wordt. Een normaal mensen zou de gordijnen dicht doen, maar onze Pat pleurt het zonder schaamte op Instagram.

“Deze kan ik jullie niet onthouden! Vriendinnetje Ivy kwam gisteren langs en dan gaan alle Bolonka mama’s weer druk wegen en vergelijken en voedingstips uitwisselen!” In deze twee zinnen staan verschrikkelijke dingen. Ten eerste dat “Deze kan ik jullie niet onthouden!”. Hoezo niet? Wie is er bij gebaat om een klein k*thondje in een pan te zien zitten, terwijl een bejaarde met een irritant hoog stemmetje er tegenaan kletst alsof dat beest haar begrijpt.

En hoezo ga je je hond wegen, vergelijken met een ander klein k*thondje en noem je jezelf mama? Hoe achterlijk is dat. Je hebt nondeju 1 kind en dat is die Spaanse voetballer Priscilla.

https://www.instagram.com/p/COAKvv5Ho-4/?utm_source=ig_web_copy_link

Nog geen reacties