Relletjes

Patty Patty Patty ruzie met collega

Brrrrrrr, 480 jaar aan ouwe wijven bij elkaar Patty Brard wrokt Lil Kleine

La Brard had gisteren weer een grote mond. Dit keer over de TikTok app. Want volgens de ouwe snuifdoos is het een walgelijke bezigheid om steeds filmpjes van jezelf te maken terwijl je danst. Bart van Ettekoven, haar collega bij Shownieuws, merkte even op dat ze zelf ook steeds op die app staat te heupwiegen. Resultaat: Patty pissig.

“TikTok is een platform voor heel jonge kinderen en het is iets waarvan ik echt denk: jongens, echt seriously, je bent toch wel verantwoordelijk voor wat die kinderen daar wel en niet op mogen doen? Gaan we het nou echt goed vinden dat mensen stikkend op het platform zitten totdat ze out gaan? Ik vind dat gewoon echt absurd.” Nu weten we dat het geheugen door te veel genotsmiddelen een flinke knauw krijgt, maar Patty TikTokt zich helemaal het rambam. Vandaar ook dat roddelnicht Ettekoven reageerde: “Maar Pat, ik hoor je nou heel fel van leer trekken, maar jij zit ook op die app en ik zie jou elke avond weer leuke dansjes maken. Dan zou je ook principieel moeten zijn.”

Dus toen was de pis lauw. Brard: “Ik zit helemaal niet op die app. Ik doe een TikTok-dansje op Instagram voor de grap, maar ik zit er eigenlijk helemaal nooit op.” Dat is zoiets als een beetje zwanger. Dus Bart probeerde het nog een keer: “Ik zie er wel altijd TikTok bij staan toch? Dan zou je ook principieel kunnen zeggen: ‘Ik wil er niks mee te maken hebben.’” Toen sloeg de vlam in de pan. Patty krijste: “Nee, dat is absoluut niet waar, ga jij maar eventjes naar Hans Anders, want dat is echt niet waar”

Hieronder is te zien hoe Patty TikTokt. Zucht.

https://www.instagram.com/p/CK7L83AnETI/?utm_source=ig_web_copy_link

Nog geen reacties