Patty last van een stinkende slang

patty-voet

Nee, het gaat er niet over dat de butler zich niet meer doucht. Ze heeft een echte slang gevonden. En die is al een tijdje dood en stinkt dus als de pest. Maar toch heeft ze het dooie beest in haar auto gegooid samen met een langharig kereltje. Enfin, ze laat er een hoofdtooi van maken.

Zo zie je maar, daar op Ibiza zijn ze allemaal gek, stoned of een combinatie van die twee.

21 reacties op “Patty last van een stinkende slang

 1. Raar Luchtje zegt:

  Patty Brard is zo’n geur wel gewend.

  Van stinkende salontafel na al haar vieze strapatsen als ze een bolus draait in de woonkamer.

  En nu als 73 jarige coryfee met een mailorderabo op Canestan voor haar permanent ontstoken va gi na.

  23
  0
 2. De geurkaarsen handelaar zegt:

  Gezien de surfgast naast haar, krijgt ze met enige regelmaat een stinkende slang naar binnen geduwd. Dan zit ze ook op haar knieën met haar neus dicht alles door te slikken. Veenlijk.

  15
  0
  • Dr. Albert Von Munichhauser zegt:

   Daar mag je wel lacherig over doen maar een vaginale schimmelinfectie is geen pretje. Zeker niet voor zo ’n oude vrouw als Patty Brard.

   Een vaginale schimmelinfectie is erg vervelend en gaat niet vanzelf over.
   Vrouwen schamen zich ervoor en de geur is niet te harden en daarom zie je die oude vrouwen vaak in die dakloze autootjes rondrijden.
   Je kunt een vaginale schimmelinfectie (ookwel vaginale candida genoemd) effectief behandelen met bijvoorbeeld een zachte capsule, tablet of crème. Canesten Gyno is het enige geneesmiddel dat zonder recept verkrijgbaar is bij drogist of de apotheek maar ook online.

   Elk lichaam is anders dus Patty Brard zou kunnen beginnen met een (inwendige) 1-daagse behandeling met de zachte capsule of een tube met crème. De butler zou die in één keer leeg kunnen spuiten in de uitgedroogde geurende grot van zijn veenlijk.

   De inwendige behandelingen kun hij aanvullen met de uitwendige Canesten Gyno crème die hij dan zes dagen lang moet uitsmeren over de vellen van zijn meesteres.
   Dat is vooral als ze veel last heeft van bijvoorbeeld jeuk, uitslag, rode ontstoken putjes of een branderig gevoel tussen de liezen.

   Canesten Gyno is altijd even effectief bij een vaginale schimmelinfectie, dankzij de werkzame stof clotrimazol.
   Het advies aan de butler is wel altijd de kuur afmaken zoals omschreven in de bijsluiter anders blijf je er wekenlang mee bezig.
   Goed de handen wassen na aanraking van het ontstoken gebied en contact met ogen en mond zoveel mogelijk voorkomen.

   Een vaginale schimmelinfectie is niet makkelijk overdraagbaar maar gaat vaak niet vanzelf over daarom kun je met een partner die een vaginale schimmelinfectie heeft beter ontlopen en een paar weekjes in de logeerkamer laten liggen slapen.

   Een branderig gevoel bij het plassen en wazig zien horen bij de behandeling. Net als koortsaanvallen, nachtmerries en diarree, al zou in de laatste gevallen een echtscheiding meer effect opleveren.

   22
   0
   • Priscilla zegt:

    Hoe kan ik zo een vaginale schimmel ontsteking herkennen of is het alleen de geur? Mijn moeder is namelijk regelmatig niet te genieten en dan zit ze vaak eenzaam te huilen op de wc. En ze laat kut scheetjes die vreselijk stinken.

    8
    1
    • Tante Aagje zegt:

     Je kan er ook een pak drink yoghurt in leegknijpen schat. Al die moderne middeltjes zijn niet perse beterder dan de oplossingen van je grootmoeder. Even een pak Optimel met lactobacteriën in je doos leegknijpen en binnenhouden met een paar inlekgruisjes en na een paar uurtjes een droog broekje aandoen.

     Niemand die het merkt.

     6
     0
 3. Scoop Nieuws zegt:

  SCOOOOOOOPPPPPPPP!!!!!

  ‘Slachtoffer’ Johnny de Mol doet verhaal in curieuze schandaalvideo

  De vrouw die zegt dat Johnny de Mol haar heeft gedrogeerd en misbruikt doet haar verhaal in een merkwaardige schandaalvideo van de Stichting Music#MeToo. “Ik werd opeens naakt wakker.”

  Johnny de Mol stopte twee weken geleden plotseling met de presentatie van zijn talkshow HLF8, nadat zijn advocaat Peter Plasman door de Stichting Music#MeToo was benaderd met vragen over vermeend misbruik. Een vrouw die zich bij de stichting heeft gemeld zegt dat de presentator haar heeft gedrogeerd en seksueel misbruikt.
  ‘Slachtoffer’ spreekt

  Hoewel deze beschuldiging anoniem is, zag Johnny zich genoodzaakt om per direct zijn tv-werk stil te leggen. Zijn werk als talkshowhost werd immers reeds bemoeilijkt door de uitgelekte aangifte die zijn ex-verloofde Shima Kaes tegen hem heeft gedaan. Zij beschuldigt Johnny van zware mishandeling en poging tot doodslag.

  Het ’tweede’ slachtoffer van Johnny doet nu haar verhaal in de schandaalvideo, die onlangs werd aangekondigd door de Stichting Music#MeToo. Ze wordt onherkenbaar in beeld gebracht en haar tekst wordt ingesproken door een actrice. “Onze stichting beschikt, via een politiebron, over het dossier van het slachtoffer van vermeend seksueel misbruik”, staat erbij.
  Naakt op bed

  Wat is het verhaal van deze vrouw? “Ik ben seksueel misbruikt door Johnny de Mol. Ik ontmoette Johnny op een feestje en hij trakteerde me op een drankje. Vlak daarna begon ik me eigenlijk niet zo lekker te voelen en begon ik een beetje te wankelen en verloor ik mijn evenwicht. Hij ving mij op. Voor ik het wist werd ik wakker met hem op een bed, naakt.”

  En toen? “Ik begreep er eigenlijk helemaal niets van, want het ene moment was ik een drankje aan het doen en het volgende moment lig ik naast Johnny de Mol in een hotelkamer, naakt op bed. Toen ik weg wilde gaan en mijn spullen pakte, stormde hij eigenlijk op mij af en zei hij dat ik dat beter niet kon doen, omdat ik gisterenavond de weg kwijt was.”
  GHB

  Ze vermoedt te zijn gedrogeerd. “Ik geloofde hem niet, want ik word nooit zo dronken na één drankje dat ik mijn evenwicht verlies of niet meer weet hoe ik ergens ben gekomen. Ik ben hiermee naar de politie gegaan en de politie gaf aan dat er waarschijnlijk GHB in mijn drinken is gedaan en dat dat de reden is dat ik dus een stuk van de avond mis.”

  Karim Aachboun, juridisch adviseur van zowel Shima Kaes als de stichting, stelt dat het slachtoffer van vermeend seksueel misbruik al bij de politie bekend was, ruim vóórdat Shima Kaes aangifte tegen Johnny de Mol heeft gedaan. Haar melding maakt nu onderdeel uit van de aangifte die Shima heeft gedaan, zegt hij.

  Shima komt overigens ook nog kort voorbij in de documentaire. Er worden twee foto’s getoond die zouden zijn genomen na vermeend geweld door Johnny.
  Curieuze video

  Het is nog maar de vraag of deze schandaalvideo van Stichting Music#MeToo de zaak tegen Johnny wel goed doet, want het is een nogal merkwaardig geheel. Het lijkt erop dat de stichting een beeld wil creëren van een mediawereld waarin misbruik massaal onder de pet wordt gehouden door tv-prominenten.

  Zo worden er ook dwarsverbanden gelegd naar Johan Derksen, Linda de Mol en Chantal Janzen. Linda zou al in 2019 hebben geweten van misbruik van jonge meisjes en Chantal zou hypocriet zijn, omdat ze al in 2020 op de hoogte zou zijn geweest van vermeend misbruik in de tv-wereld. Het is een aaneenrijging van verdachtmakingen.
  ‘Het ruikt een beetje’

  De video voelt op een zeker moment zelfs wat absurd aan als er onherkenbaar een ‘spion uit het spionnenleger van Yvonne’ in beeld verschijnt. Zij wordt gespeeld door een actrice.

  Er is in de video ook uitgebreid aandacht voor de grote spin in het web: Karim Aachboun. Hij is niet bepaald onomstreden. “Ik moet jullie op persoonlijke titel maar even zeggen dat ik nog nooit zo’n querulant, intrigant en lachwekkend figuur heb gezien”, zei wijlen Peter R. de Vries anderhalf jaar geleden nog.

  Aan het eind van de video wordt er gevraagd om donaties.
  Schaakspel

  Al met al zorgt het nevelige schaakspel tegen de Mol-familie ook voor enige scepsis. “Ik weet niet of Johnny zo schuldig is. Het ruikt wel een beetje”, twitterde mediaondernemer Erik de Vlieger onlangs.

  Peter Plasman heeft reeds aangekondigd stappen te nemen tegen de stichting als de video ‘in welk opzicht dan ook onrechtmatig is’ ten aanzien van de Mol-familie. Zijn brief aan de stichting is uitgelekt via juicekanaal Reality FBI.

  14
  3
  • Jeanne Deurloo zegt:

   De Doofpot-affaire van Talpa.

   Lekker zooitje weer.

   Nederland heeft de zenders van Talpa al een poos de rug toegekeerd.

   Vieze bende is het.

   En Paul Römer maakt overuren om alles weer recht te lullen en verdachtmakingen de wereld in te sturen om z’n eigen hachje te redden.

   Walgelijk.

   17
   1
  • Simon Wetales zegt:

   Zijn er dus al drie slachtoffers in de zaak Johnny de Mol?
   Een meervoudige mishandeling op drie verschillende plaatsen met getuigen die onder ede voor de rechtbank zullen worden gehoord.
   En nu dus twee gedrogeerde slachtoffers die met de rape-drug GHB misbruikt zijn door Johnny de Mol?

   Dan komen er dus binnen no time meer slachtoffers die hun verhaal gaan doen want Johnny was wel een paar jaartjes lang de bonte hond in Amsterdam.

   Misschien ook eens wat oproepjes doen op buitenlandse websites… Duidelijk dat Johnny ook wel weerloze buitenlandse toeristen wilde drogeren en verkrachten.

   Er zijn getuigen in ieder geval.

   7
   1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.