Patty Brard staat achter frauduleuze Nicol Kremers

Patty Brard staat achter frauduleuze Nicol Kremers

Patty Brard staat achter frauduleuze Nicol Kremers. Nicol Kremers is nu al een hele tijd bezig met belastingfraude plegen en komt er al een tijdje mee weg. Patty is bij haar langs geweest voor een interview, waarin ze laat weten dat ze achter Nicol Kremers staat. Patty Brard staat dus achter de frauduleuze Nicol Kremers. Misschien is het bij Patty nog niet helemaal bekend wat nou precies het bedrijf van Nicol Kremers is. 

Patty Brard staat achter frauduleuze Nicol Kremers en haar bedrijf

Nicol Kremers heeft al een tijdje een webshop en is nu ook volop bezig met haar pikante content. Niet alleen is ze volop hiermee bezig, maar ze vangt hier ook al het geld voor. Normaal moet je een deel van het geld afstaan aan de belastingdienst, maar voor Nicol Kremers hoeft dit allemaal niet. Ze staat helemaal niet ingeschreven bij de KvK, dus is ze wat lastiger te vinden voor de belastingdienst. 

Tijdens het interview met Patty Brard laat Patty weten dat ze het prachtig vindt wat Nicol aan het doen is. Natuurlijk is het voor Patty niet zo gek, want ze heeft zonder kleren in de Playboy gestaan. Misschien had ze er wel wat anders van gevonden als Nicol ook eerlijk was over het ontwijken van de belastingdienst. 

Nicol Kremers in de Playboy

Nicol Kremers deelt een deel van dit interview ook op haar verhaal. In dit deel van het interview vraagt Patty aan haar of ze ooit in de Playboy zou willen staan. Nicol lijkt dit prachtig om te doen. Natuurlijk vindt Patty dit ook prachtig, want ze heeft het zelf ook een keer gedaan. Misschien is er voor de fans van Nicol binnenkort wel wat meer content van haar te vinden in de Playboy. Het is alleen maar de vraag of de Playboy hier wel op zit te wachten.