Patty Brard ook HELEMAAL klaar met Lil’ Kleine

patty-brard-lil-kleine-gevecht

Dat Lil’ Kleine een cocaïneprobleem heeft is een publiek geheim. Eerst snoof dat arme hondje zich al dood toen er nog een zak op tafel lag (Lil’ Kleine doet niet aan kabouterpost, ironisch genoeg) en nu heeft hij in zijn razernij verloofde Jamie Vaes weer een pak rammel gegeven.

Dat Lil’ Kleine zijn vriendin geregeld beuken geeft was ons ook al ter ore gekomen. Meestal huilt ze dan even uit bij Koen Kardashian, maar die werd laatst door Lul’ Kleine ook al in zijn gezicht gemept. Opmerkelijk dat hij dat allemaal zelf doet trouwens, want als iemand per ongeluk tegen zijn wijf aanstoot laat hij doorgaans een paar kleerkasten die boel oplossen. Als de kansloze, talentloze, ondermaatse rapm*ngool die Jorrik Scholten is.

Ondertussen hebben de twee voormalige tortelduiven elkaar ontvolgt op Instagram. Dat is nog tot daar aan toe. Maar ze hebben zich nu ook de woede van medesnuiver Patty Brard op de hals gehaald. Nou, dan moet je ver gaan. Over de wandaden van Paul Pot, Khadaffi of Ridouan Taghi hoor je haar nooit. Heeft ze geen moeite mee. Maar deze geweldsuitbarsting op het drugseiland in de Balearen gaat zelfs PattyPattyPatty te ver.

Hieronder de mening van La Pat:

patty brard lil kleine
Patty Brard ook HELEMAAL klaar met Lil' Kleine 3