Patty Brard is jarig! Trakteren maar!

patty-brard-leeftijd

Corona dit, maatregelen zus, Bilal zo. Het is allemaal wat. Is er dan geen enkel goed nieuws te melden, RoddelPraat-vrienden? Natuurlijk wel! Onze Pat is jarig vandaag!

De grondlegger van de Nederlandse showbusiness mag vandaag 66 kaarsjes opsnuiven. En potverdorie jongens, wat was ons land toch een leeg land geweest als we La Pat niet hadden. Haar mooiste successen? Waar zullen we beginnen zeg. Maker van het TROS-programma Bananasplit, uitvinder van de klysma, met meidengroep Luv’ ABBA verslaan in verkoopcijfers, grondlegger van de Large Hadron Collider, maker van Patty’s Posse en nu ook nog presentatrice van Shownieuws. We doen het haar niet na. Jan wel, maar wij niet.

Namens RoddelPraat: Patty, GEFELICITEERD! Stuur ons een mailtje. Dan geven we je 6,6 procent korting op een PATTY PATTY PATTY-trui in de shop.

143 reacties op “Patty Brard is jarig! Trakteren maar!

 1. Glanerbronx zegt:

  Op roddelpraat.shop is een mok te koop die zogenaamd 100% waterdicht is.. nou ik vulde ‘m met water en toen ik m op de kop hield, was mijn hele kruis nat!

  0
  0
 2. Carlo Nasi zegt:

  Een gebruikte dildo kan ze krijgen van me, die ze vervolgens in haar verbouwde hypocriete en grote bakkes mag duwen zoals ze graag doet. K*twijf!

  0
  0
 3. Annemarie Lesage zegt:

  Vannacht hebben we met z’n allen gezongen voor Patty op Clubhouse. Dat was het enige leuke aan de hele sessie. Al die meepraters van Dennis..

  0
  0
 4. Метод семейных расстановок по Берту Хеллингеру zegt:

  Системно-семейные расстановки.
  Метод семейных расстановок по Берту Хеллингеру Структурные расстановки.
  Метод семейных расстановок по
  Берту Хеллингеру. Метод системных семейных расстановок.
  Расстановки. Расстановки по Хеллингеру.

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.