Patricia Paay (71) deelt ondeugende foto

patries

Het had uw moeder, grootmoeder of overgrootmoeder kunnen zijn. Maar dat deert onze Paay helemaal niets. Die blijft gewoon van het scherm spatten met sexy kiekjes. We komen er gewoon niet vanaf.

Vergeet Gigi Hadid, Rosie Huntington-Whiteley, Gisele Bündchen, Kate Upton, Candice Swanepoel, Kendall Jenner of Emily Ratajkowski. Paay was er al vér voordat zij in spotlight stonden en zal nog fier overeind staan nadat ze zijn weggekwijnd. Waar de meeste dames van 71 al kampen met ongewild urineverlies, trekt Patricia nog een lekker paashaaspakje aan. Go girl!

Bron: Instagram

8 reacties op “Patricia Paay (71) deelt ondeugende foto

 1. Over datum zegt:

  Paay is inmiddels een vervallen, verlept oud gebakje. Of denk je dat ze geen ouwe rimpelbek heeft als je er naast staat en ze heeft geen make-up op.
  Ze is bijna hoog bejaard, kom op man! Alleen botox houdt haar nog in leven.

  0
  0
 2. Robbie zegt:

  Onze Patries. Of ik haar lekker vind laat ik maar in het midden, maar vind haar wel een aardige dame. Voor zover ik me kan herinneren is zij nooit echt zo zuur, nijdig en vurig geweest over andere. Als je het vergelijkt met een Patty of een Gordon die met iedereen maar ruzie zoeken. Love u Paay!

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.