Entertainment

Oud-vriendin tegen Rachel Hazes: ‘Wil je dat zij straks met jouw Louis Vuitton-tas loopt?’

Rachel Hazes

Rachel Hazes heeft zich uitgelaten over Monique Westenberg, de vriendin van haar zoon André Hazes Junior. De dame, die ook wel bekend staat als gecremeerde kroket, is klaarblijkelijk toch niet helemaal ‘anti-Monique’.

Oud-vriendin tegen Rachel Hazes: ‘Wil je dat zij straks met jouw Louis Vuitton-tas loopt?’

Dat vertelt Rachel Hazes in gesprek met Story, nadat ze haar brasserie opende in het Spaanse Torremolinos. André Hazes zou onterfd zijn, omdat de dame geen goede band had met Monique Westenberg. Hoe zit dat precies? “Dat was op aanraden van Marieke (van Been, voormalig beste vriendin red.)”, legt ze uit. 

De 53-jarige Rachel Hazes vervolgt: “Er wordt gedaan alsof ik anti-Monique ben. Laat ik vooropstellen: wij hebben geen goede start gehad. Maar Marieke heeft destijds op mij lopen inpraten. ‘Dat zou ouwe Dré nooit gewild hebben, daar moet je vóór gaan liggen. Wil je dat zij straks met jouw Louis Vuitton-tas loopt?’ Ik heb me door Marieke laten leiden en André inderdaad onterfd.”

“Ik heb naar Marieke geluisterd en nu gooit ze dat voor mijn voeten, terwijl het háár idee was!”, vervolgt Rachel Hazes. “Ze vergeet daarbij te vertellen dat het later allemaal teruggedraaid is. Dat wist Marieke ook.” Is André Hazes inmiddels wil erfgenaam? “Dat zeg ik niet.”

Rachel Hazes

Met haar dochter Roxeanne Hazes is Rachel Hazes in ieder geval klaar. De kans dat het ooit nog goed komt tussen eiden is vrijwel nihil, zo vertelde ze onlangs aan Party. “Ik ben er heel eerlijk in: het hoeft ook niet eens meer goed te komen tussen ons. Ze zal wel altijd mijn kind blijven. Als ze me morgen belt met een probleem, zal ik dat ongetwijfeld voor haar oplossen. Maar ze hoeft niet beslist meer met mij aan tafel te zitten.”

“Dat klinkt misschien hard, maar ik ben zo gekwetst door haar”, aldus Rachel Hazes. “Wat ze eerder al bij Beste Zangers vertelde, dat ik er niet voor haar zou zijn geweest na het overlijden van haar vader, vond ik heel ver gaan. Hoeveel klappen moet ik nou nog incasseren?”

6 reacties

Doei daag de mazzel

Benieuwd hoe lang deze schoorsteen nog door blijft puffen. Nu blijkt dat ze geen erfgenaam is van Dre sr, is het binnenkort klaar met de praatjes. Dan gaat ze maar lekker ergens de dadloze krant uitdelen.

Iedereen wist het

Wat is er zo interessant aan deze vrouw dat ze steeds aandacht krijgt? Ze kan niets, Dre jr kan niets, Rox kan niets. Allemaal ruzie, steeds in wisselende vorm. Geen aandacht meer geven dan dooft deze sigaret vanzelf.

Scooby Doo

Er komen best nog wel klappen die deze gecremeerde kroket moet incasseren. Ik geef dat eettentje hoogstens 5 jaar. De gecremeerde kroket werd geïnterviewd tijdens de opening van de gecremeerde kroketten eettent, waar meerdere gecremeerde kroketten op het terras zaten. Rachel is niet te verstaan. Dat taaltje wat geprutteld wordt vanaf halverwege elke zin is niet te volgen. Het blijft een ordinair wijf.

Laura

Een Louis Vuitton tas,ik loop nog liever met een tas van de Aldi,wat een mentale armoede!

Official Peter G

Torremolinos zo ordinaire kom er al jaren dus rachel gooi maar een paar kroketten de oven in

Rooog

Zal niet echt gezellig zijn in dat huis van der. Naast de rook en mistwolk. De hele dag kuch kuch, het aangaan van de sigaret (dat geluidje met het steentje) en af en toe een roggel vanwege het vastzittend slijm.