Orgel Joke met interne bloeding opgenomen in ziekenhuis

Orgel Joke met interne bloeding opgenomen in ziekenhuis

Gisteravond is Orgel Joke met spoed opgenomen in het ziekenhuis vanwege een inwendige bloeding in haar bekken. Hoewel ze het naar omstandigheden goed maakt, is ze momenteel niet in staat om liedjes te spelen, iets waar ze veel plezier aan beleefde.

Orgel Joke heeft onlangs te maken gehad met een ernstig gezondheidsprobleem. Volgens haar zoons Jeffrey en Richard had ze al een paar dagen last van veel spontane grote blauwe plekken en veel pijn in haar buik. Na verder onderzoek bleek dat Joke te maken had met een zeldzaam probleem met haar bloedstolling dat tot interne bloedingen leidde.

Orgel Joke is in goede handen

Om de situatie aan te pakken, is Orgel Joke opgenomen in het ziekenhuis voor behandeling. Haar zoons geven aan dat ze momenteel in goede handen is van het ziekenhuispersoneel en dat er verder onderzoek zal plaatsvinden om meer inzicht te krijgen in haar aandoening en om een plan voor haar herstel op te stellen. Hoewel het moeilijk is om te horen dat iemand die dierbaar is te maken heeft met een gezondheidsprobleem, blijven Joke’s zoons positief en hopen ze dat ze snel opknapt. We wensen Joke alle sterkte toe en hopen dat ze snel weer op de been is.

“Zoons Jeffrey & Richard geven update over moeder Joke na opname in ziekenhuis”