Opzienbarend! Sylvana Simons in gesprek met Dennis Schouten

Waarom Sylvana Simons Dennis Schouten (Roddelpraat) nooit te woord wil staan voor een interview? In een late night Clubhouse-sessie raakten de twee mediatalenten met elkaar in gesprek en geeft Syl eindelijk antwoord op die vraag.

[vplayer id=2608]

21 reacties op “Opzienbarend! Sylvana Simons in gesprek met Dennis Schouten

 1. Robbie zegt:

  Dit mens blijft maar zeiken over racisme, vernedering en in haar slachtofferrolletje zitten. Doodziek word ik van haar. En dat doet ze verdomme ook nog van onder meer mijn belastingcenten. En maar janken, straks opend Wilders de aanval, wedden dat het op racisme word gegooid?? Terwijl het toch echt Simons is, die 9 van de 10 keer weer een zeer domme opmerking maakt waar de nekharen van overeind gaan staan……

  0
  0
 2. Het vrije woord zegt:

  Met andere woorden, Powned is zo links en recht opstaand kots geworden dat ze nu wel met die baggerzender van Weesie kan praten.

  0
  0
   • Martijn zegt:

    Wat een onzin dat zij iedereen respecteert. Je hoeft alleen maar dat fragment met die dronken student uit haar docu te zien. De reacties was van die jaknikkers om haar heen spreekt ook boekdelen. Dit is een vrouw die iedereen die haar tegen durft te spreken, negeert en uit haar leven verwijdert. Ze verzamelt alleen mensen om haar heen die bereid zijn naar gelijk te bevestigen. Bijzonder walgelijke vrouw.

    0
    0
 3. Wateenkutlogo zegt:

  Wtf is er met het roddelpraat logo gebeurd? ZIET ER NIET UIT!! Go back to the basics en verander dit heel erg snel aub. Lachwekkend!

  0
  0
 4. Kots zegt:

  De grote Ramin show.
  Ramin verteld in 1 room dat hij Walgt van Dennis, om vervolgens 1 avond later op zijn podium te staan om weer eens te laten weten dat hij zanger is.
  Nou Ramin. Het gaat je NIET LUKKEN !!
  Jij wordt geen bekende zanger.
  Jij LIKT te veel.

  0
  0
 5. Om te kotsen zegt:

  Van die Simons krijg ik echt binnen 2 seconden kotsneigingen.
  Zij is 1 van de grootste racisten in de Nederlandse samenleving. Echt een wijf om van te kotsen!
  Hoe kunnen mensen ook in godsnaam op dit mokkel stemmen…..
  Hoort bij één van de grootste voorbeelden hoe verpaupert de Nederlandse maatschappij is tegenwoordig. Door figuren zoals die Simons voel ik mij steeds minder thuis in Nederland en dat heeft 0,0 met haar huidskleur te maken.

  0
  0
 6. Allochtoon zegt:

  Wat was de media stil toen ze met een mondkapje in Surinaamse kleur in de 2e kamer plaatsnam. Als Denk dit had gedaan met een mondkapje met Turkse of Marokkaanse kleur was de media dan ook zo stil geweest. Het is de Nederlandse 2e kamer. Niet de Surinaamse, Turkse of Marokkaanse!
  Is de media bang voor racist uitgemaakt te worden?

  0
  0
 7. Eerlijk zegt:

  Ramin wil aandacht over de rug v Dennis. Telkens klagen en meepraten over date Dennis een lul is in een room. En dan met z’n harde pik op podium bij Dennis om de aandacht te vragen. Telkens meelullen met iedereen. Vies ventje

  0
  0
 8. Patrick zegt:

  Hopelijk valt zij door de mand met foute declaraties of fraude.
  Wat een irritaties wekt zij op bij menig mens.

  Grootste fascist in de 2e kamer.

  0
  0
 9. CriminalLivesDon'tMatter zegt:

  Altijd is het de schuld van de OORSPRONKELJJKE bewoners van Nederland.
  Helaas bewijzen de criminaliteitscijfers anders: getint, bruin, zwart zorgen ervoor dat het in de gevangenissen continu volle bak is.
  Het wordt tijd voor veel zwaardere straffen, plus exit uit de EU, met de klassieke landsgrenzen weer om mijn mooie vaderland.
  GEEN islamitische vluchtelingen meet verwelkomen en IEDEREEN die hier is geboren, maar blijft praten met een turkenaccent linea recta uitzetten.

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.