Opkalefateren Patty duurt een uur en kwartier

patty-brard-leeftijd

Onze Pat heeft een leuk filmpje op haar Insta gezet. Je ziet het proces van veenlijk richting teevee-diva. Hartstikke leuk voor sommige mensen waarschijnlijk, maar het interessante van het geheel is de tekst eronder. Want iemand vraagt hoelang dat hele gebeuren nou duurt. Patty antwoordt: “Een uur en een kwartier! Maar wel fijn dat t gedaan wordt en ik me kan voorbereiden intussen!”

Godsammekrake! Een uur en een kwartier in de make-up om er een beetje uit te zien. Waar ze zich op voorbereid in die tijd weet niemand, want je kan veel over Patty Patty Patty zeggen, maar op teevee komt ze nooit erg voorbereid over. Misschien is ze wel de tekst van haar liedje aan het leren. Dat kan natuurlijk ook.

21 reacties op “Opkalefateren Patty duurt een uur en kwartier

 1. Pieter zegt:

  En op rekening van John de Mol wordt drie kwartier lang haar ego gestreeld door een team van professionele slijmballen en buklaven

  22
  0
  • By zegt:

   Wat een lelijk oud lijk is dit geworden zeg.
   En dan te bedenken dat ik mij vroeger nog afgetrokken heb op Patty.
   Ja dames en heren Patty, Patty, Patty was vroeger een lekker wijf 🙂 Nu een veenlijk haha

   12
   3
  • Osamab zegt:

   Ik heb patty begin 80er jaren een keer live moge aanschouwen met LUV en het wad toen inderdaad een verschrikkelijk sexy en mooie meid !

   1
   0
 2. Franco zegt:

  Prima toch, ze heeft nou eenmaal de leeftijd en ziet er geweldig uit. Ik wil Jan wel eens zien op die leeftijd zonder make/up; wordt hem niet want die ziet er nu al niet uit……………

  2
  17
 3. Vreec Vonc zegt:

  Die zure vetlel Roos met drie onderkinnen ziet er nu al uit als een slecht geconserveerde potvis uit een natuurhistorisch museum. Met zijn kalende vette kop is de prutser pas 45 jaar geworden. Kortom Roos zal nooit zo oud worden als hij er uit ziet.

  6
  15
  • Overlangs graag. zegt:

   En dus….????

   Lucht het een beetje op PB?
   Ga ’s deaud.

   Je moeder de hœr deed het weer lekker gister btw, is ze al thuis?

   7
   2
 4. Deela zegt:

  Als het varken Roos overlijdt / wishfull thinking / kan het volgevroten lijk alleen per dieplader naar de laatste rustplaats vervoerd. Balsemen gaat niet want dan moet er een spuitcabine voor vrachtauto’s worden afgehuurd. Te duur.

  1
  13
  • Rust zacht in het trapportaal van de Postbode zegt:

   Aha.
   Dus jouw punt is dus: Jan is dik.

   Klaar toch?
   Hoe noodzakelijk is het om dit elk kwartier te komen melden?
   Hij zal er niet minder om eten 🤣🤣🤣

   9
   1
  • Rukkertje Lorenzo zegt:

   Deela wat een kut ben jij zeg. In plaats van reageren zou je beter de zure lucht uit je foef proberen te wassen. Zal vast niet lukken maar wie niet waagt die niet wint toch?

   1
   0
 5. De Jacht van Stuk tv zegt:

  Wij hebben de aanvraag van Jan Roos afgewezen. Deelname zou nog geen 3 minuten tv opleveren. De haatbig kan nl. niet rennen . En je verstoppen achter de glasbak in Bergen is te eenvoudig Janus Anus Roos

  1
  11
 6. Pa Stinaak zegt:

  En dan is deze grimeur RB pitcrew klasse. Wordt steeds erger om die uiterlijke onzekerheid te drukken. Uurtje schminken twee uurtjes borstelen. Maar zeer de moeite waard als ze in beeld hun waarde durven toevoegen met hun ongeëvenaarde kennis en kundigheid.

  2
  0
 7. Kafir zegt:

  Vind het nog meevallen. Zeker als het inclusief haar is. Probeer maar eens een professionele full face make up te doen in een uur.

  1
  0
 8. Pisnicht zegt:

  Het begint met reanimeren en dan begint het schilderen. Duurt nog een uurtje voordat de verf droog is.

  1
  0
 9. Femke Kwalsema zegt:

  Ja make-up is haar laatste redmiddel, nog een facelift en haar wenkbrauwen zitten in haar nek!! Geen close-up en filtertje er over heen kan ze nog wel jaartje mee, alleen de lijklucht is slecht te camoufleren denk ik!!

  1
  0

Reacties zijn gesloten.