Opkalefateren Patty duurt een uur en kwartier

patty-brard-leeftijd

Onze Pat heeft een leuk filmpje op haar Insta gezet. Je ziet het proces van veenlijk richting teevee-diva. Hartstikke leuk voor sommige mensen waarschijnlijk, maar het interessante van het geheel is de tekst eronder. Want iemand vraagt hoelang dat hele gebeuren nou duurt. Patty antwoordt: “Een uur en een kwartier! Maar wel fijn dat t gedaan wordt en ik me kan voorbereiden intussen!”

Godsammekrake! Een uur en een kwartier in de make-up om er een beetje uit te zien. Waar ze zich op voorbereid in die tijd weet niemand, want je kan veel over Patty Patty Patty zeggen, maar op teevee komt ze nooit erg voorbereid over. Misschien is ze wel de tekst van haar liedje aan het leren. Dat kan natuurlijk ook.

21 reacties op “Opkalefateren Patty duurt een uur en kwartier

  • By zegt:

   Wat een lelijk oud lijk is dit geworden zeg.
   En dan te bedenken dat ik mij vroeger nog afgetrokken heb op Patty.
   Ja dames en heren Patty, Patty, Patty was vroeger een lekker wijf 🙂 Nu een veenlijk haha

   12
   3
   • Osamab zegt:

    Ik heb patty begin 80er jaren een keer live moge aanschouwen met LUV en het wad toen inderdaad een verschrikkelijk sexy en mooie meid !

    1
    0
 1. Franco zegt:

  Prima toch, ze heeft nou eenmaal de leeftijd en ziet er geweldig uit. Ik wil Jan wel eens zien op die leeftijd zonder make/up; wordt hem niet want die ziet er nu al niet uit……………

  2
  17
 2. Vreec Vonc zegt:

  Die zure vetlel Roos met drie onderkinnen ziet er nu al uit als een slecht geconserveerde potvis uit een natuurhistorisch museum. Met zijn kalende vette kop is de prutser pas 45 jaar geworden. Kortom Roos zal nooit zo oud worden als hij er uit ziet.

  6
  15
 3. Deela zegt:

  Als het varken Roos overlijdt / wishfull thinking / kan het volgevroten lijk alleen per dieplader naar de laatste rustplaats vervoerd. Balsemen gaat niet want dan moet er een spuitcabine voor vrachtauto’s worden afgehuurd. Te duur.

  1
  13
 4. De Jacht van Stuk tv zegt:

  Wij hebben de aanvraag van Jan Roos afgewezen. Deelname zou nog geen 3 minuten tv opleveren. De haatbig kan nl. niet rennen . En je verstoppen achter de glasbak in Bergen is te eenvoudig Janus Anus Roos

  1
  11
 5. Pa Stinaak zegt:

  En dan is deze grimeur RB pitcrew klasse. Wordt steeds erger om die uiterlijke onzekerheid te drukken. Uurtje schminken twee uurtjes borstelen. Maar zeer de moeite waard als ze in beeld hun waarde durven toevoegen met hun ongeëvenaarde kennis en kundigheid.

  2
  0
 6. Femke Kwalsema zegt:

  Ja make-up is haar laatste redmiddel, nog een facelift en haar wenkbrauwen zitten in haar nek!! Geen close-up en filtertje er over heen kan ze nog wel jaartje mee, alleen de lijklucht is slecht te camoufleren denk ik!!

  1
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.