Ook Ronnie Flex zet privéleven te koop

ronnie-demi

Komt eerst die totaal oninteressante Famke Louise met een reallifesoap, waar ze haar baby al voor de bevalling in de picture zet voor 150k per seizoen, maar wel gaat piepen over de aandacht voor dat kind, en nu is haar ex Ronnie Flex aan de beurt. Pfff, wat een lange zin. De rapper (hoeveel zijn er daar tegenwoordig van?) wordt samen met zijn zwangere vriendin Demi de Boer gevolgd door Videoland.

We gaan helaas ook hier weer niet naar kijken. Alsjeblieft zeg.

18 reacties op “Ook Ronnie Flex zet privéleven te koop

 1. Co Jenevo zegt:

  Ik zou schijtziek worden van die kut camera’s de hele dag dat ik op een gegeven moment zou gaan vissen zonder aas en dan kijken wie ’t het langste volhoud.
  Die camera’s of ik.

  5
  4
 2. Guus van Straat zegt:

  Ronnie Flex is dat die vriend van Demie de Boer die dochter van één van die voetballers die ik altijd verwissel. En daar kun je dan naar kijken. Waarom dan?

  4
  3
 3. Kritische kijker zegt:

  Hallo mensen,

  Nu we weten dat onze Dennis met Famke Louise hang- & sluitwerk heeft verricht, ben ik zeer benieuwd, waarom zij dan zo’n wrok voelt richting hem…

  Keek er kwaad kijken toen met dat PowNed gebeuren:

  https://www.rtlboulevard.nl/sites/default/files/styles/liggend_breed/public/content/images/2020/09/23/famke%20louise%20pow.jpg?h=65af1e0b&itok=fcYClDfo

  Die insta story toen Dennis in de Playboy stond met “NOU DAMES…..”

  Zou zij zich gebruikt hebben gevoeld die avond met Dennis, en met de intentie zijn gekomen, om een relatie met hem te krijgen?

  1
  2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.