Ook oorlog in Bergen, Sonja Bakker bakt ze bruin

De woonplaats van onze Jan is ook veranderd in een slagveld. Tegen de gevallen afvalgoeroe Sonja Bakker (woont in Bergen) is aangifte gedaan door advocaat Carlo Liefting (woont in Bergen). Dit na de zoveelste keer dat het blonde eierkoekje plagiaat heeft gepleegd. Het gaat dit keer om recepten van de Foodsisters. Bakker heeft nog geprobeerd de zussen om te kopen, maar dat is niet gelukt.

Liefting, die met de hele zaak geen moer te maken heeft, vindt dat Sonja er niet meer mee weg mag komen en is naar de politie gestapt. Hij kan het niet meer aanzien dat Sonja “van anderen steelt” en er “goud geld aan verdient”.

Foodsisters

“Sonja, volgens mij heb je niet zo je best gedaan. Je hebt letterlijk onze teksten gekopieerd”, aldus zus1. “Ik schrok, want ik herkende gelijk de foto van de Foodsisters. Het recept was identiek overgenomen.” Zus2: “Na wat er eerder is voorgevallen, verbaast het ons des te meer dat ze op de oude voet verder lijkt te gaan.”

Bergen

Dat wordt vast een gezellige zomer in het eens zo pittoreske dorpje.

18 reacties op “Ook oorlog in Bergen, Sonja Bakker bakt ze bruin

 1. Breaking zegt:

  >>>B R E A K I N G N E W S <<<

  JORIK VOORTAAN ONDER EEN BRUG?? JAIMIE OOK DAKLOOS??

  Nienke Hoogervorst heeft Jaimie Vaes gesommeerd om aanstaande vrijdag haar woning aan de Prinsengracht te verlaten. Het pand dat op naam staat van Kleine Mepper en zijn BV-tje Kleine Moeite moet worden verkocht omdat de maandelijkse hypotheek niet meer kan worden betaald.

  Moeder en kind staan dus op straat.
  Juriste Nienke Hoogervorst en haar vroegere beschermheer Bram deelden 6 jaar lang een werkplek bij M. A dvocaten te Amsterdam waar zij zich specialiseerde in het strafrecht en het jeugd(straf)recht. Nu schopt Nienke de mishandelde Jaemi Vaes en haar kindje waarvan de vader in de gevangenis zit ijskoud op straat.
  De manager van Jorikje is Nathan M. die vind dat het niet persé slecht is voor de carrière van Jorikje om vaak negatief in het nieuws te komen, zelfs zijn bloedeigen kind op straat zetten is óók negatief nieuws. Maar of dit zo goed voor zijn carrière is….

  19
  2
  • More... zegt:

   Al die advocatuur is niet gratis. Gelukkig is de woningwaarde van zijn grachtenpand in het Spiegelkwartier aan de Prinsengracht sinds twee jaar in waarde gestegen. Betaalde Jorikje twee jaar geleden nog bijna € 2½ miljoen euro voor twee beneden etages, inmiddels is de geschatte woningwaarde tussen de € 3,1 miljoen en €3.3 miljoen euro.
   De nieuwe eigenaar krijgt voor dat geld 6-kamers verdeeld over 334 m², daarvan zijn drie ruimtes een slaapkamer, er zijn twee badkamers en twee aparte toiletten aanwezig waarvan één toilet, dat werd gedeeld door Jorikje en zijn zoontje, is aangepast voor kleine mensen.
   Zo is er een piepklein porceleinen wc-potje geinstalleerd en hebben de douchebak en het ligbadje een extra beugel om erin en eruit te kunnen klauteren.

   20
   0
  • More Breaking..... zegt:

   Het pand is voor de rest ook grondig verbouwd en goed geïsoleerd en is heeft energielabel B.

   De lokatie is helemaal top als je van drukte en herrie houdt.
   Het is superleuk dat je ’s ochtends al struikelt over de toeristen voor je deur nu de corona is geweken, en ’s avonds en ’s nachts loopt het stappubliek voor je voordeur te lallen.
   Parkeren is een ramp in het autoluwe centrum van Amsterdam, en net als autorijden in de rest van de stad heb je er met een auto niks te zoeken.
   Maar er is wel een fietsenrek voor de deur! En met een beetje geluk en twee dikke kettingsloten staat je fiets er de volgende dag nog en kun je op de fiets boodschappen doen of wijn drinken in het Vondelpark.

   14
   0
   • Last Breaking.... zegt:

    Tramhaltes liggen ook op loopafstand. Met het OV onder hsndbereik kun je overdag op safari tussen de paupers die in de tram rechtopstaand reizen en kun je aan ze ruiken wat ze gegeten hebben. Hoe enerverend!
    Vanaf vrijdag dus in de verkoop.
    Houdt F u n d a in de gaten. Dit pand is binnen no-time verkocht!

    Het is verder nog niet bekend of Jorikje tijdelijk onderdak kan krijgen in een containerwoning. Wat dat betreft zit het hem niet mee momenteel als je bedenkt dat het bos in de afgelopen herfst nog helemaal vol stond met paddestoelen om in te wonen.

    14
    0
 2. rollins zegt:

  Zelfs Vincent Bijlo ziet dat werkelijk ALLES aan die man fout is. Het is een kruising tussen een profvoetballer over de THT en die Herman Heinsbroek. Een liefdesbaby tussen Heineken en Landerbrau Super strong k*tbier. En als je weigert in te zien dat deze nageboorte van John de Wolf fouter is dan fout, dan verdien je hem.

  6
  0
  • Retardus Retard zegt:

   Rob Goossens van RTL Boulevard heeft het indertijd helemaal uitgezocht, die Barry van Suijdam had met louche snelle verkoop van vastgoed geld verdient en heeft Sonja haar geld laten investeren in nog meer vastgoed van hem. Daarom heeft ze geen geld meer en is ze afhankelijk van hem.

   5
   0
 3. J. Toorop - Bergen NH zegt:

  Sonja Bakker is al een paar jaar de weg kwijt, die is behoorlijk rijp voor professionele psychische hulp. Overigens een publiek geheim in Bergen.

  2
  0
 4. Gordon Tonggenot zegt:

  Sonja bakt ze bruin, maar ik bak ze bruiner, want ik ben hevig aan de diarree. Daarom spuit ik mijn poep in een juskom en die giet ik daarna over de aardappels, als jus. Wie eet er gezellig mee? De eerste eter krijgt van mij een lichtbruine, dampende tongzoen. Vrouwen zijn ook welkom, want ik ben biseksueel.

  4
  7
 5. Belga Flier zegt:

  Nietes.
  De gemeenteraad heeft 15 januari nog vergaderd of ze Jan Roos met de Lintjesregen 2022 op 26 april tot ere-burger van Berger gaan benoemen.

  Jan Roos geniet heel veel respect in Bergen.

  14
  2
  • MachtigeSjoerd zegt:

   Typo herstellen:
   Dat klopt. De incrowd van de heerlijkheid beschouwt Roos als verhaal incontinente dorpsgek.
   MOET ZIJN
   Dat klopt. De incrowd van de heerlijkheid beschouwt Roos als verbaal incontinente dorpsgek.

   Waarvan akte.

   0
   0
 6. MachtigeSjoerd zegt:

  Nu even serieus. Vadsige pseudokoning in geldnood, Jan Loser Roos, wordt door niemand in Bergen geëerd. Zelfs niet door Harry Horecaloser Flessenhaatpost. Er worden grappen gemaakt over Jantje Hatert. Over die dikke pad met het Syndroom van Joling. Hij schijnt een slechte minnaar te zijn, immobiel, geretardeerd en maakt het nastreven van utopische idealen tot een soort humorcultus. De man heeft een kudtleven.

  0
  0
 7. Neem het met een korreltje zout zegt:

  Recepten bestaan om te kopieren. Dat heeft de jurist waarschijnlijk niet begrepen. Die houdt meer van eten dan van iets maken.

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.