Ook moeder van Fabiola op Only Fans

Dat je een paar euro per maand wenst te betalen om de poenie en aanverwante artikelen van Fabiooltje te bekijken kan ik best inkomen. Ze is de perfecte vrouw: ff te dik, boternat en te dom om te poepen. Maar nu komt ook haar moeder op de bloot-voor-geld site. En dan wordt het toch een beetje smerig.

Het ingezakte gebakkie is voor de gezonde Hollandse jongen al een jaar of 20 over haar THT-datum heen, maar er zijn natuurlijk gasten die een beetje warm draaien op ouwe theemutsen.

Dat mama Volkers snel wat klanten nodig heeft is begrijpelijk. Maar als zo’n prehistorisch geval aan een rietje zit te lurken met de tekst “zuigen kunnen we wel” zet ik mijn boterham kaas even weg.

Hier zit ze in een bubbelbad met een glas champagne. Het zal me niets verbazen als er eigenlijk een advocaatje met slagroom inzit, want moeders zit als dik aan de AOW. Ze heeft wel flinke tetten, maar die verdrietige kop erboven met van die hele kleine getuite lipjes maakt het verschrikkelijk ongeil. Doe mij maar die heerlijke snol van een dochter van Sandra.

143 reacties op “Ook moeder van Fabiola op Only Fans

  • DrTosti zegt:

   Nou zeker goedemorgen…denk even lekker bakkie koffie te doen, met natuurlijk de nieuwste scoops……smaakt de koffie op eens naar slootwater….graag een Not Safe For Morning waarschuwing heren…gadsiedakkie….

   1
   0
 1. Sonja B., voor al uw neppe recepten en een paar beuken op uwe smoel zegt:

  Christus te paard! wat een dieptrieste ellende!!!!

  En het ergste van alles is dat dat volgezopen en veel te dikke lijf er nog geld aan zal verdienen ook. Getverderrie

  0
  0
 2. detoxic zegt:

  wat een tokkiewijf, met d’r zuigen en zuipen in d’r niet passende adidas campingoutfit op een 3 euro panterprintje van de dappermarkt
  zelfs rochel van galen steekt daar nog gunstig bij af en dat wil toch wat zeggen

  0
  0
 3. Steve Irwin zegt:

  Bijzonder exemplaar en zonder tanden is ongevaarlijk. Waarom hiervoor betalen op het internet. In Artis kun je ze levend zien lopen en daar worden ze ook beter verzorgd. Mensen zijn rare wezens.

  0
  0
 4. HertogJan zegt:

  nou ben ik zelf niet vies van af en toe eens een wat rijpere vrucht tot mij te nemen, maar dit geeft mij toch het gevoel alsof al mijn maaginhoud zich zo maar eens gaat vertonen… wat een gezonken boot is dat mormel…

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.