Ook dat nog: Patty laat nieuwe voeten zien

patty-voet

Wordt ons dan niets bespaard?

De diva des Vaderlands viel haar volgers de laatste tijd geregeld lastig met ietwat onsmakelijke voetfoto’s. Nou kijken we heus niet gek op van een fetisj hier of daar, maar die geknobbelde voeten van Patty zouden een publicatieverbod moeten krijgen. Gelukkig is ze voor haar knobbel onder het mes geweest en zoals we van haar gewend zijn deelt ze het resultaat maar al te graag op social media.

U bent gewaarschuwd. Niet klikken.

47 reacties op “Ook dat nog: Patty laat nieuwe voeten zien

 1. Meisje van Yde zegt:

  Middenin Coronatijd ff op en neer naar knaloranje Spanje om je tenen te laten doen. Van mij mag je ongezien een jaartje quarantaine krijgen en die tenen hoef ik nooit meer te zien 🤮

  13
  0
  • Is toch zo zegt:

   Wat kunnen mij de hoeven van die roestige oldtimer wrak interesseren. Een vreselijke operatie waar veel te makkelijk over wordt gedacht. Rond paleis het Loo weten ze momenteel wel raad met dit soort verzwakte natuurlijke fenomenen.

   1
   0
 2. Bami speciaal zegt:

  Corona heeft deze omhooggevallen egoist nog nooit tegengehouden. Walgelijke lui al die BN’rs die compleet schijt hebben!!!!! Echt om te kotsen!

  8
  0
 3. AWBZ met Pat zegt:

  Het leven van een BN’er gaat niet over rozen. En wat staat er volgende week op het lijstje? Of wordt het eens gewoon eens de pedicure?

  0
  0
 4. Ramon zegt:

  Patty heeft een NIEUW Kunstgebidt ik ook daarom valt het zo op hahaha >Als ze naar bed gaat en ze doet haar gebid uit klapperend van de coke in een emmer water..DIE foto zou ik ZO graag willen zien van die tandloze snuifdoos. Dan ga je pas schrikken .

  1
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.