Ook Ali B van klokkie beroofd

Ali-B

Wijze les voor BN’ers die in de aandacht willen staan. Koop een heel duur horloge en ga daar steeds mee showen. Liefst een gouden Rolex, die vallen lekker op. Veelvuldig met dat ding om je pols op Insta en op de teevee en voor je het weet pak je een voorpaginaatje. Want overvallers staan klaar om dat ding van je klauw te trekken. Zo ook bij Ali B.

Hij werd met een paar guns bedreigd om zijn uurwerk in te leveren, wat hij dan ook netjes deed. Heel vervelend en angstaanjagend, zeker omdat het bij zijn huis is gebeurd waar ook zijn gezin leeft. Maar hij blijft er redelijk laconiek onder. “Ik ben overvallen met mijn chauffeur bij mij in de straat. Ik kan voor de rest vanwege het politie-onderzoek niets zeggen. Het gaat goed, we zijn gezond. Mensen wilden wat hebben, ik heb het gegeven. Ik hoop dat ze de daders pakken. That’s it. Ik laat de politie verder zijn werk doen.”

https://www.instagram.com/tv/CWtyadQIpt4/?utm_source=ig_web_copy_link

Al eerder werden Nikkie de Jager, Fred van Leer, René van der Gijp en Gordon overvallen. Bij meerdere BN’ers ging het vooral om hun dure horloge. Onze Jan heeft het horloge van zijn opa, maar die is geen moer waard. Dennis heeft geen horloge, omdat hem nooit is geleerd klok te kijken.