Onverwacht: S10 naar finale

Oehoe aaahaaaa oehoe aahaaaa. Dat zijn de enige termen die ze in het buitenland begrepen van het liedje van Stien. Maar voor de Nederlandstaligen is het ook nog lastig om de tekst te begrijpen, want wat zegt dat kind allemaal. Enfin, volgens Jan was het depri grietje kansloos, maar ze gaat gewoon naar de finale. Zo zie je maar dat die ouwe dikzak er geen bal van snapt.

Niet zo heel lang geleden vertelde Janus nog wat het een vervelend kind het was. Nou, dat heeft toen een boel gezeur en een verwijderde uitzending opgeleverd. Nu moet ie zijn hoofd voor haar buigen. Van harte, Stientje.

27 reacties op “Onverwacht: S10 naar finale

 1. De Baas van Niks zegt:

  Ooit (2017) eens wat mee gedronken in Amsterdam, wat een raar wijf was dat. Begon gelijk te vertellen over haar slechte band met ouders en de tijd die ze doorbracht in een inrichting voor psychisch zwakken, vreemdste date ooit. Dit was vóórdat ze zangeresje was. Gelijk geblokkeerd achteraf, misschien maar beter ook.

  29
  7
 2. Choco Prince zegt:

  Had ooit een S6. Kostte me een lieve duit om die te onderhouden, ken je nagaan wat zo’n S10 zal doen. Betwijfel ook of het net zo lekker rijdt.

  14
  1
 3. onemanjury zegt:

  De smaak van de mensen verandert voortdurend. Nu is het vals zingen met een kraakstem kennelijk in de mode. Zelfs mijn oma van 92 zingt nog beter.

  7
  3
 4. Waar is mijn pakje zegt:

  Er is ook een Audi S10,dat is een Audi met een Lamborghini Gallardo motorblok erin.Ik zeg doe mij die maar.Lekker betrouwbaar geen gezeur over moeilijke jeugd.

  5
  0
 5. Pascally 2.0. zegt:

  Ik heb het liedje niet afgeluisterd, ik trek dat depressieve niet ook al klonk het best mooi maar de rest van de wereld verstaat het toch niet. Ik hoop echter oprecht na die éne uitzending dat de meid heel, héél ver komt om hem zo een poeppie laat ruiken en Jan dan vervolgens even op z’n kei-keihard op z’n plek wordt gezet. Ja sorry ome Jan ik hou van je maar ik gun haar dat oprecht. En dan ga jij effe lekker een potje mediteren om tot zelfinzicht te komen. Lullo.

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.