Onrecht van Powned nu al flop

Het is nog niet eens uitgezonden en al een flop. Lees de reacties maar eens bij de aankondiging van het van ons Dennis gestolen programma. Ok, net als bij Roddelpraat speelde hij daar ook de tweede viool. Bram is als Jan natuurlijk de kartrekker geweest, maar toch. Die doorgesnoven Slijptol en die ander onbekende man maken het gewoon niet leuk.

De omroep van Dominique Weesie (walgelijke man) produceert eigenlijk alleen maar diaree. Ja, laten we wel zijn. Sinds Jan er vertrok ging de lijn richting beneden. Maar om nou een programma van Dennis en Bram te kopieëren en dan zo’n wanproduct te maken is echt beneden alle peil.

17 reacties op “Onrecht van Powned nu al flop

 1. Barry Pfaff zegt:

  Stereotype voorbeeld van hoe moderne TV juist niet moet.
  Schijtlollig en zwaar over de top, gericht op jongeren.

  Jongeren kijken geen TV en gaan ook geen TV meer kijken.
  Maar men blijft het echter proberen om jongeren te binden.

  Maar hee,,, dat krijg je met fossiele zenderbaasjes, nog steeds levend in de jaren 90 waan. En tjah geef ze geen ongelijk.

  De overheid trapt weer in de plannen van de zenderbaasjes en gooit er weer een zak geld tegen aan. Halve zolen als Dominique Weesie maken wel weer wat kul. Voor 200k salaris is het NPO vraagt: Dominique Weesie draait.

  Om er vervolgens over een paar jaar achter te komen dat de missie mislukt is. Elke boeren pummel met het IQ van een baby baviaan ziet dat nu al.

  De fossiele NPO ziet dat over een paar jaar. Uiteraard zogenaamd niet zelf, maar na onderzoek van een gerenommeerd onderzoeksbureau van wat NPO ‘vrinden’. Voor 70k maken die wel weer een leuk rapport.

  En mag de overheid weer de knip trekken om de NPO uit het zoveelste moeras te trekken.

  Tijd om te stoppen met de NPO. Die 1 miljard: 800 mil. plus bijna 200 miljoen extra. Inkomsten derving plus songfestival. Heeft een beter nut. Stop het in de woningmarkt bijvoorbeeld.

  “Om de jongere kijker te trekken, maakt de NPO plannen voor de toekomst. Doelstelling daarbij is terug naar de verhouding die er tien jaar geleden was, 30 procent van de kijkers moet komen uit de groep 20-49 jaar. “

  17
  1
 2. Kritische kijker zegt:

  En dat van onze belastingcenten hé!!!

  PS. NOG STEEDS ALLEEN VIA INTERNET EXPLORER LUKT HET BIJ MIJ OM EEN BERICHT TE POSTEN. Wakker worden redactie RoddelPraat!

  7
  0
 3. Sjaakie Flodder zegt:

  Kan me goed herinneren dat Slijptol ook daar heeft gezeten waar Jan zit. Lekker je maten een mes in hun rug steken Dennis. Je bent geen haar beter als Wilfred op deze manier. Stelt me teleur.

  2
  6
 4. Maxima zegt:

  Maxima zegt:
  Ria
  Status quo is :mislukking.
  Vertaald in Jip en Janneke taal zodat Ria het ook kan begrijpen:
  Mislukking is jouw standaard van zijn!….beetje dom

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.