Ome Jan geniet ervan

Leuk rijmpje in de titel, al zeg ik het zelf. Maar onze senior is met gezin aan het vertoeven aan de kust van Griekenland. Op die locatie weten ze niet hoe de calamari (gebakken inktvis) aan te slepen. Meneertje eet minstens een kilo per dag. We kunnen wel stellen dat ie nog dikker thuiskomt dan dat ie heenging.

Zoals jullie weten mogen we daar niks over zeggen, want alles is discriminatie tegenwoordig. Maar gelukkig leeft die vetklep nog.

22 reacties op “Ome Jan geniet ervan

 1. Mauk en David Roos de transgendertweeling zegt:

  Pa je bent een minne rat. Op tiktok en dan er af. Nooit ben je gezellig. Terecht dat mam je weg schopte toen je vreemd ging

  0
  24
 2. Bolle Jan zegt:

  Altijd leuk om wat te grappen en grollen over ome Jan (ome Jan is van de zelfspot).
  Hopelijk past die bolle nog in de vliegtuigstoel terug.
  Na al dat gevreet en gezuip. Haha
  Veel plezier dikke!!!!

  12
  4
 3. Bigblackcocksmatter zegt:

  Ik laat de vrouwtje ook altijd genieten, even de anaconda van 34 cm uit de broek halen en dan een uurtje of drie heen en weer halen in die drijf natte genotsgrot. Even lekker bruine kinderen maken.

  0
  9
  • Bigblackcocksmatter zegt:

   En als er meer blanken en het liefste blonde vrouwen ook zo mooi bruine kindje willen, super schatting als hebbedingetje. Laat het even weten in de comment en ik zal je zwanger maken.

   0
   5
 4. Optimist Pruim zegt:

  Lekker genieten Jan de man! Dat je maar veel ouzootjes mag genieten en straks weer vol goede moed over mainstream Nederland kan schijten!

  3
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.