Olcay Gulsen zoekt nieuwe manier om kijkcijfers op te krikken: ze showt haar hele borst

Olcay Gulsen zoekt nieuwe manier om kijkcijfers op te krikken

Olcay Gulsen zoekt een nieuwe manier om kijkcijfers op te krikken, ze showt haar hele borst. Olcay Gulsen en Ruud de Wild hebben samen een realityserie, maar deze valt niet goed in de smaak. De kijkcijfers zijn echt belabberd, dus Olcay is een manier aan het zoeken om toch mensen naar hun showt te trekken. Dit keer doet ze dat door uit de kleren te gaan en haar volledige borst in beeld te brengen op Instagram. 

Olcay Gulsen zoekt nieuwe manier om kijkcijfers op te krikken: Ze zijn lager dan ooit bij de grootste zender van Nederland

Olcay Gulsen en Ruud de Wild moeten het niet voor niets over een andere boeg gooien. De twee hebben het namelijk voor elkaar gekregen dat ze buiten de top 25 vallen. We hebben het dan over de top 25 van de meeste bekeken shows in Nederland. 

Het is zeker bijzonder dat ze dit gepresteerd hebben, want de realityshow wordt uitgezonden op de grootste zender van Nederland. De show wordt namelijk uitgezonden op NPO1, maar zelfs de 112 centrale doet het beter op RTL 5 dan de tv-serie van Olcay en Ruud. Het is dus niet alleen een flop voor hun, maar ook voor NPO1. 

Olcay laat niet veel zien

Olcay Gulsen zoekt nieuwe manier om kijkcijfers op te krikken. Olcay heeft besloten om het dan wel over een hele andere boeg te gooien. Er moeten namelijk meer kijkers getrokken worden. Ze heeft daarom op haar Instagramverhaal een foto gepost van haar volledige borst. We kunnen haar borst helemaal zien, je ziet alleen niet zoveel. Haar boezem is namelijk niet al te groot. 

Onder het verhaal heeft ze een tekst staan: “Out of office email activated”. Ze heeft kennelijk het idee dat de serie toch goed loopt, terwijl heel Nederland niet op hun twee zitten te wachten. Olcay Gulsen zoekt nieuwe manier om kijkcijfers op te krikken, maar het is dus maar de vraag of dit gaat werken.

Olcay laat borst zien
Olcay Gulsen zoekt nieuwe manier om kijkcijfers op te krikken: ze showt haar hele borst 3