Olcay Gulsen zegt rare dingen over vriendin Peter R. de Vries.

olcay-gulsen

Olcay Gulsen, de mislukte mode-ondernemer en vriendin van Ruud de Wild, komt ook even om aandacht vragen rondom de aanslag op Peter R. de Vries.

Gulsen en De Wild plaatsten afgelopen weekend een bizar statement op Instagram. “Het doet ons ontzettend veel pijn om te zien dat de geliefde van Peter R. de Vries in geen enkele communicatie wordt genoemd. De vrouw waar hij al zes jaar lief en leed mee deelt. Zij zit de afgelopen dagen dag en nacht aan zijn bed. De vrouw waar hij zoveel van houdt.”

Ehm, zou dat kunnen komen omdat media helemaal gene behoefte hebben om het leed verder uit te melken en de familie en geliefden van Peter gewoon buiten beeld te houden?

Olcay en Ruud doelen met hun statement dus niet op zijn ex-vrouw Jacqueline met wie hij 35 jaar getrouwd was, maar op iemand anders. Peter zou al zes jaar samen met deze vrouw zijn, maar wordt in tegenstelling tot zijn ex-vrouw nergens genoemd.

Na een storm van kritiek heeft Olcay het statement weer verwijderd.

73 reacties op “Olcay Gulsen zegt rare dingen over vriendin Peter R. de Vries.

  1. Roytje zegt:

    Ik vind peter r de vries zowiezo altijd al n kwal en n irritante mafkees , tja dat ie is doodgeschoten is risico van t vak maar hij is de gene die altijd in de belangstelling wil en nu word er geschoten en iedereen maar zeggen oooh wat was die man goed enz enz terwijl ze m daarvoor uitkotsten ? Nou lekker logisch ook

    2
    3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.