NPO geeft Sven Kockelmann weer een schop

Kockelmann Muusse

Er is iemand in Hilversum met een enorme bloedhekel aan Sven Kockelmann. De beste interviewer van het land, tevens bijzonder irritante vragensteller, krijgt maar geen eigen show. Liever gezegd, hij is nu ook al uit de presentatiepoule van de waardeloze talkshow Op1 geknikkerd. Op zondag zat hij daar verschrikkelijk zijn best te doen met aan zijn zijde een totaal nietszeggend meisje, die het idee heeft dat ze een schoolkrant aan het maken is.

Paul de Leeuw

Deze Talitha Muusse kan er werkelijk geen hout van. Daarin is ze niet alleen, de meeste interviewers van het NPO-programma bakken er helemaal niks van, met Paul de Leeuw als absoluut dieptepunt. Nou ja, die mooie donkere meid, god hoe heet ze nou? Giovanca. Ze schijnt heel goed te kunnen zingen, maar zit aan die tafel alsof ze nog steeds niet weet hoe ze daar in godsnaam is terechtgekomen.

Sander

Een andere enorme faalhaas is natuurlijk dat omhoog gevallen keuterboertje van een Sander Schimmelpennick. Op twitter altijd een grote bakkes, maar een kritische vraag kwam niet uit zijn pedante bekkie. Nou ja, adieu Sven. We keken trouwens toch al niet.